Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15602779 www.bgdnes.bg

Антон Хекимян хвърли бомба: Напускам БТВ, решението е изключително трудно!

Едно от емблематичните лица на bTV напуска работа след 19 години в телевизията. Това е журналистът Антон Хекимян. Той съобщи това сам с прочувствен пост във фейсбук, с който се сбогува с любимите си колеги. Хекимян не разкри с какво ще се занимава оттук насетне.

Ето и цялата му публикация без редакторска намеса:

"През вече далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си посветен на журналистиката, да обичаш хората, с които те среща съдбата и да се учиш от живота на истинските хора.

Реклама

Извървях дълъг път и съм благодарен на колегите, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това пътешествие. Битки, победи, радости, смях, незабравими герои, понякога сълзи, но никога съжаление. БТВ ме научи на дисциплина!

Да работиш с професионалистите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз винаги съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си. Научен съм, че трябва да се дава шанс и се радвам, че успях да дам път на много млади хора да творят и на много колеги да намерят още предизвикателства в работата си.

Битката за истината трябва да се води на всички нива - независимо от длъжността, която заемаш или професията, която практикуваш. А журналистите са онези хора в нашето общество, които следват принципа на истината безусловно.

Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е изключително трудно. Но всеки, който ме познава истински, е наясно, че обичам предизвикателствата и не се страхувам.

Докато пиша тези думи през съзнанието ми преминават лицата на любимите ми колеги и приятели в БТВ - сърцето ми е пълно. Благодаря!"

Четете още

Повишиха Цънцарова, ще води сутрешния блок на БиТиВи

Повишиха Цънцарова, ще води сутрешния блок на БиТиВи

Хекимян със зелена торба на пазар

Хекимян със зелена торба на пазар

Реклама
Реклама
Реклама