Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15998109 www.bgdnes.bg

"Златното момиче" Боряна Калейн най-накрая показа гаджето

Калейн дебютира с Георги на дипломирането

Гимнастичката Боряна Калейн най-накрая се появи на обществено събитие с мъжа до себе си. "Златното момиче" демонстрира връзката си с Георги на своето дипломиране.

Грацията завърши официално Националната спортна академия преди дни. Боряна и още няколко гимнастички получиха своите дипломи на тържествена церемония. За големия ден Калейн разчиташе на подкрепата на своите родители и брат си, както и на личната си треньорка Марияна Памукова. Изненадващо този път до нея бе и Георги.

Реклама

Макар да са заедно от около четири години, гимнастичката ревностно пазеше далеч от светлините на прожекторите мъжа до себе си. За него се знае малко. Само, че се казва Георги Тодоров и е кинезитерапевт. Запознават се в залата, когато той идва да работи с по-малките грации.

"Не беше любов от пръв поглед - споделя Боряна при единствената си поява с Георги в предаването "Търси се" преди време. - На едно състезание той ми намекна какви чувства изпитва, а аз се изплаших и се скрих по детски. Първоначално не знаех какво да направя. Връзката ми с него ме промени, пораснах. Той е много зрял за годините си, а аз станах по-отговорен човек. Няколко пъти съм му намеквала, че искам да се оженим, но на него не му е фиксидея да има сватба."

Двамата държат връзката им да си остане далеч от светлините на прожекторите. Досега нямат и снимки заедно в социалните мрежи. На светски събития и награждавания Боряна предпочита да е в компанията на другите гимнастички и треньорката си. Едва на дипломирането си се реши да се появи и с мъжа до себе си. Мнозина предполагат, че това е намек за предстоящи щастливи събития в живота на двойката.

Четете още

Изненада за ЧРД на Боряна Калейн

Изненада за ЧРД на Боряна Калейн

Златното момиче Боряна Калейн избяга в Италия след титлата

Златното момиче Боряна Калейн избяга в Италия след титлата

Реклама
Реклама