Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16089551 www.bgdnes.bg

Диана Димитрова се нарисува гола!

Бившето й гадже Калин Терзийски я изобрази с думи като "викингска принцеса"

Диана Димитрова огърмя тези дни социалните мрежи с картина на гола млада дама. В красивата "русалка", изплувала по евино облекло на брега, феновете й тутакси разпознаха популярната актриса и я отрупаха с горещи комплименти. За сефте сценичната Ирина от спектакъла "Тютюн" представя себе си "ню" на платно. На малкия екран това обаче се случваше често на героинята й в "Откраднат живот" д-р Огнянова, а любовните сцени между нея и партньора й Юлиан Вергов прераснаха в мимолетен роман с, уви, скандален финал.

Реклама

Разкрепостеното поведение и ефектната визия на дивата от Калафтар с тапия и на професионален художник вече положиха в нозете й сърцата на немалко известни мъже. Разбира се, те са й докарвали и много проблеми - с неприлични предложения я преследвал като студентка неин преподавател, по-късно по думите й е била посинена от колегата си Юлиан Вергов... До края остава джентълмен обаче бившето й гадже - известният писател Калин Терзийски. В романа си "Любовта на 45-годишния мъж" дипломираният психодоктор реди дитирамби за красивата актриса и дори я оприличава на древна "аланска принцеса". Терзийски разкрива в еротичната сага, че тогавашната студентка в НАТФИЗ го свалила, изпращайки му негов портрет, който е нарисувала с кръв.

"Имаше в топлите й кафяви очи нещо огнено и малко мрачно", прехласва се по 22-годишната тогава омайница авторът. Самият той художник с няколко изложби, влюбеният до уши автор, на свой ред, рисува с думи първия портрет на бъдещата топактриса. "Д. имаше лице с открити, едри и силни черти. В тях имаше нещо азиатско. Но много далечно. Може би високите, доста високите скули. Късият и малък нос. Лице на принцеса от степите, но отличаваща се от своя народ, от своите монголоиди. Приличаше на викингска принцеса, на която по случайност баща е Чингис хан, с извити като две скитски саби вежди", вае със слова лицето на своята любима Терзийски.

Диана, която неслучайно е кръстена на богинята на лова, прави и още един "контролен изстрел", като надрасква със сърца и стрелички от червило колата на писателя. След него той вече не се съвзема с години, признава рейтинговият белетрист.

Според негови събратя по перо Терзийски правилно е "разчел" не само генетичната карта на Димитрова, но и това, че красотата й е наследствена, предавана от далечни прародителки. Най-близката по време до нея е майка й. Наскоро известната актриса помести нейна снимка, на която не само си приличат като две капки вода, но и се вижда, че жената, дарила я с живот, е също изумително красива.

Четете още

ЕКЗОТИКА! Актрисата Диана Димитрова с тежки бижута със скъпоценни камъни

ЕКЗОТИКА! Актрисата Диана Димитрова с тежки бижута със скъпоценни камъни

Диана Димитрова още е в "синьо лято"

Диана Димитрова още е в "синьо лято"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама