Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16180987 www.bgdnes.bg

(УНИКАЛНИ СНИМКИ) Боби М. позлати жена си Мария Петрова

Бившата гимнастичка обича скъпото

Мария Петрова обикаля из София с аксесоари за хиляди левове

Шефът на БФС Борислав Михайлов буквално е позлатил съпруга си Мария Петрова. В това се увери "България Днес".

Бившата гимнастичка бе уловена с изключително скъпи аксесоари по време на една от редките си разходки из софийските улици. Откакто почти целият народ се вдигна на бунт срещу съпруга й заради управлението на футбола у нас, Петрова избягва да се разхожда. Само че вездесъщите папараци на вестника не спят и всяка стъпка на най-популярните и одумвани хора в България е уловена.

Реклама

На ушите си любимата на Боби М. е поставила изключително модерни, но и мегатузарски обеци. Аксесоарът, който й придава още повече чар, е от злато. Не е ясно точно коя е фирмата, изработила бижутата на Петрова, но отдалеч си личи, че е първо качеството, разбира се, както и много скъпо.

Но това не е всичко. На дясната си ръка съпругата на президента на БФС е поставила скъп часовник. Той също, разбира се, е златен, показват кадрите на зоркото око на "България Днес".

Облеклото на съпругата на легендарния вратар също е от най-висок клас. Всички дрехи - панталон, тениска и обувки, на Петрова са по-последен писък на модата. Чантата й пък е на известна модна компания. А очилата й, разбира се, също са маркови.

За да слезе до пъпа на столицата от палата си в Бояна, Петрова се придвижва, естествено, със скъпа кола. Въпреки че не е най-новото возило, жената на Борислав Михайлов кара огромен джип. Факт е, че бившата гимнастичка е с него от няколко години. И явно е доволна от колата, щом още не я е сменила. След като паркира в идеалния център на София, бившата гимнастичка и топкрасавица се запъти по задачи.

Михайлов и Петрова се ожениха на пищна церемония през 1999 година. Няколко месеца по-късно се роди и дъщеря им Елинор. Големият син на Боби - Николай, е от предния му брак.

През зимата жената на президента на БФС отвори собствена хлебарница, в която е насочила усилията си в последно време. От години семейство Михайлов има бизнес, свързан с хляб, но в последните месеци красивата Петрова се заема със задачата да развие своето кътче в София.

Четете още

Цяла Европа се смее на страхливия Боби М.

Цяла Европа се смее на страхливия Боби М.

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Реклама
Реклама
Реклама