Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16182322 www.bgdnes.bg

След ИЗНЕВЯРАТА: Снахата на Доган стана студентка

След молбата за развод

Памела записва спортна психология в НСА

Над учебниците и върху образованието си ще залегне все още законната снаха на Ахмед Доган - Памела.

Чаровната брюнетка е решила да предприеме нова крачка в живота си, след като обяви, че ще се разделя с наследника на политика - Демир.

Реклама

Както е известно, преди няколко дни Памела хвърли бомбата и разкри, че се разделя със съпруга си. Причината - изневери от негова страна.

Дни по-късно Памела вече е взела кардинално решение как да прежали по-бързо краха на връзката си със сина на Доган.

По информация на "България Днес" красавицата е записала поредната си специализация. Този път Памела избира да учи в Националната спортна академия. Специалистността, върху която ще трупа знания, е спортна психология.

Тази материя не е чужда на снахата на Доган. Таткото на Памела - Николай Жейнов, е един от най-уважаваните и качествени футболни мениджъри у нас.

Сексапилната мацка и наследникът на Доган вдигнаха сватба преди три години. От брака си имат две деца. Синът им Адмир е роден на 13 декември 2018 г. Преди 2 г. и половина на бял свят се появи и дъщеря им - Ноел.

След като изненадващо обяви решението да се разведе със съпруга си, Памела разкри, че от 2 години има информация за хойкането на съпруга си. Куп дами опитали да обяснят на Памела, че Демир има любовници, но самата тя тогава не обръщала внимание. Била сигурна, че любимият й е предан и верен. И така до миналата седмица, когато Демир по погрешка се обадил на любовницата си пред нея и Памела чула как от другата страна на телефона жена казва "Кво става, бебе".

Четете още

Снахата на Доган предупредена преди 2 г., че мъжът ѝ Демир ѝ кръшка

Снахата на Доган предупредена преди 2 г., че мъжът ѝ Демир ѝ кръшка

Снахата на Доган навърши 27 в бели дантели

Снахата на Доган навърши 27 в бели дантели

Реклама
Реклама
Реклама