Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16234848 www.bgdnes.bg

„Галакси Инвестмънт Груп” с награда за инвестиции и растеж от „Мистър и Мисис Икономика“ 2023 advertorial icon

Най-голямата работодателска организация у нас отличи компанията за резултатите й през последните години

„Галакси Инвестмънт Груп“ е победител в категорията „Инвестиции и растеж“ на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“, организиран от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и сп. „Икономика”. 

Призът беше връчен лично от министъра на икономиката Богдан Богдановна на изпълнителния директор на инвестиционната компания Константин Бояджиев. На церемонията присъстваха министри, кметове, водещи собственици и мениджъри на компании в България. Знаковите представители на бизнеса с най-голям принос в развитието на родната икономика бяха отличени в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк”.

„Днешната награда е поредното признание за постигнатите резултати от целия екип на компанията, който издигна Галакси Инвестмънт Груп до лидерските позиции в сектора на недвижимите имоти и новите технологии. Подобни отличия ни мотивират да продължаваме да се развиваме и за пореден път ни доказват, че постоянните инвестиции в ноу-хау и иновации ни движат в правилната посока за постигане на устойчиво развитие на бизнеса и модерния начин на живот“, заяви по време на церемонията Константин Бояджиев.

„В съответствие със стремежа ни за интелигентен и устойчив икономически растеж вече над 20 години  успешно изграждаме и развиваме отличителни проекти, които са отправна точка за най-високи международни стандарти. Наред с петзвездните хотели, първокласните офис сгради и жилищни комплекси, индустриалните имоти и ритейл парковете, днес „Галакси Инвестмънт Груп” стои в основата и на най-мащабния и успешно реализиран проект за производство на слънчева енергия в България“, допълни той.

В конкурса "Мистър и Мисис Икономика" призове се връчват на предприемачи, мениджъри, експерти и финансисти, допринесли за високите успехи и развитието на българската икономика. Символ на конкурса е статуетката „Рибарят и златната рибка“ на маестро Ставри Калинов, когото почина по-рано тази година и на когото гостите на церемонията отдадоха специална почит.

Реклама
Реклама
Реклама