Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16239682 www.bgdnes.bg

Помните ли го? Пламен Пържолата се забърка в нов скандал. Лети с 200 км/ч по магистралата (Видео)

  • Гибелта на Ферарио Спасов явно не го стряска 
  • Снима сам видео и си припява чалга песни за бързи коли и хубави жени 

С 200 км/ч по магистралата лети Пламен Пържолата!

Култовият бизнесмен от търговищкото село Беломорци се прочу с трите "златни" пържоли от рибай стек, за които плати 650 лв. заедно с бакшиша във варненско заведение. Тогава, както и сега зад волана Пламен сам снима видео и се хвали в интернет.

Реклама

Историята с пържолите стана истински хит, а Пламен, когото в родното му село познават като Ерджан, се превърна в същинска звезда. Фурор предизвика и тузарската му къща в селото, върху фасадата на която баровецът е изписал на латиница Semeystvo jivee mi se.

След няколкомесечен престой в Нидерландия, където печели солидни пари, Пламен/Ерджан се прибра отново у нас. Всеки ден любителят на купони снима как шофира, ходи за риба, седи на отрупани маси с квалитетни напитки и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо.

И докато охолният живот за него и семейството му е запазена марка, в което няма лошо, неприятен момент е шофирането с висока скорост по магистралата с тузарския "Мерцедес" на Пържолата. "Геройството" е запечатано от самия шофьор на видео и публикувано в интернет.

По време на 14-минутния клип баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави жени. Кара само в лявата лента и другите автомобили се дърпат вдясно, за да му направят място. Пламен снима постоянно и километража, който в един момент заковава 195 км/ч.

Според закона за над 50 км/ч превишение на скоростта държавата може да глоби Пламен/Ерджан от 1000 до 2000 лв. и да му вземе книжката за период от 14 до 84 месеца. Наказания, които явно не стряскат бизнесмена. И което едва ли ще го сполети.

Само преди броени дни 24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец натисна педала на спортния си "Мерцедес" до 150 км/ч и удари отзад колата на футболния треньор Ферарио Спасов, отнемайки живота му. Мургавият тип, когото свързват с ало-мафията, дори се похвали, че колата му вече се ремонтира и ще си купи скоро по-нов и мощен звяр на пътя.

Четете още

ЗАВЪРНА се в България! Пламен Пържолата отново яде "златен" телешки рибай стек (Видео)

ЗАВЪРНА се в България! Пламен Пържолата отново яде "златен" телешки рибай стек (Видео)

Пламен Пържолата трупа пачки от бране на ябълки в чужбина

Пламен Пържолата трупа пачки от бране на ябълки в чужбина

Реклама
Реклама
Реклама