Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16269471 www.bgdnes.bg

Биляниш ИЗДАДЕ: Златко Баретата ми е чичо!

Младата попфолк звезда открадна "сексиграчката" на Гери-Никол

"Златко Баретата наистина ми е чичо!"

Това призна сензационно Биляна Лазарова-Биляниш. Младата попфолк звезда, актриса, инфлуенсър и модел обаче добави уточняващо, че "това не е тайна". Въпреки това досега тази подробност от биографията на красавицата изобщо не бе известна на широката публика.

Фолкдивата е свикнала да се опира на семейството си. Особено на майка си, която се грижи всеотдайно за малкия й син, след като Биляниш се раздели с таткото – ММА боеца Ангел. "Тези отношения с бащата на детето ми ме тровеха", разкри специално пред "България Днес" изпълнителката.

Реклама

Дали Баретата е дал рамо на кариерата на младата фолкаджийка, остава загадка. Баща й обаче е подпомагал разнообразните й начинания, защото Биляниш влиза в шоубизнеса съвсем скоро, след като навършва пълнолетие.

За любовния живот на Биляниш се носят легенди, което е доста смущаващо за крехката й възраст. Напоследък се твърди, че тя мачка чаршафите с мъж на име Димо, но певицата отрече и каза, че двамата имат само приятелски отношения и се виждат основно на участия.

Преди името й да бъде замесено в любовна афера с въпросния младеж Димо, "специалистката по всичко" бе опасно близка с бившия футболист на "Славия" Вилиян Вълков-Вълка, известен като "сексиграчката на Гери-Никол", а в момента "добре облечен бизнесмен". От здравеняка Ангел Биляниш се нацели в друг мускуляга, което говори, че има вкусови предпочитания към мъже с големи бицепси и "още нещо". Явно култът към здравото тяло е общ за семейството на певицата, като се има предвид нейният нацепен чичо. Племенницата на подземния бос се прочу и с това, че също трупа мускулна маса, но... на задните части. Гласовитата моделка извая благодарение на всекидневното и многочасово блъскане във фитнеса такъв заден релеф, че веднага я окичиха с прякора Новата яка дупара. И от този момент нататък към нея заваляха хиляди неприлични предложения по 24 часа на денонощие.

Изненадващо за сексапилната й визия приоритет на певицата в момента е нейният син. "Умея да бъда майка. Излизам, той заспива с образа ми. Прибирам се, свалям грима и на сутринта съм отново мама Биляна", разказва певицата.

Биляниш сензационно споделя, че няма по себе си никакви козметични намеси. Фенка е обаче на всяка позитивна промяна. "Ако нещо те кара да се чувстваш недобре и можеш да го промениш, направи го. Още съм много млада и не бързам, защото се изменям, изменя се и вкусът ми и искам да изчакам, за да съм по-утвърден характер и тогава да мога да реша дали искам да променя нещо в себе си. За момента все още нямам нищо изкуствено по себе си", твърди гласовитата ексмоделка.

Четете още

Биляниш ги извади

Биляниш ги извади

Вижте какво дупе извая чалгаджийката Биляниш

Вижте какво дупе извая чалгаджийката Биляниш

Реклама
Реклама
Реклама