Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16286946 www.bgdnes.bg

ЖЕГА В ДЕКОЛТЕТО! Ето ги бомби №1 в бг футбола

Брена събира погледите в Разград

Бразилска жена на Кайо Видал от "Лудогорец" се хвали с огромен бюст

Бразилка от "Лудогорец" повежда класацията за най-надарената футболна половинка в Първа лига! Брена е съпругата на крилото на шампионите Кайо Видал, който в началото на годината премина в тима от Разград срещу 1,6 млн. евро. Това бе и най-скъпото попълнение в зимната селекция на "Лудогорец". Малко след неговото идване у нас пристигна и надарената му половинка.

Двамата се установиха в Разград и постепенно се адаптираха към живота в малкия провинциален град, където няма почти никакви забавления. Двойката често отскача до Варна, което е любимото място за разпускане на футболистите на "Лудогорец". Наскоро Брена за пореден път демонстрира прелестите си край басейн, а напращелият й бюст отново прави сериозно впечатление. Нейните гърди изглеждат естествени и за разлика от повечето си "колежки" футболни половинки Брена не е злоупотребявала с корекции по тялото.

Реклама

Бразилката няма как да остане незабелязана и бързо влезе в сърцата на феновете в Разград. Брена прави впечатление с апетитни форми, има типично за латиноамериканките телосложение и определено е надарена, където трябва. Като нищо ще спечели наградата за бюст №1 сред половинките в Първа лига, въпреки че конкуренцията е сериозна.

В родината си половинката на Видал поддържа собствен блог. В него пише на всякакви теми. Двамата с футболиста имат две кучета - Тео и Бела. Наричат домашните си любимци "деца". Брена им е направила дори профили в инстаграм, където с Кайо са отбелязани като техни майка и татко. В тях се проследява ежедневието на кучетата и собствениците им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама