Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16336200 www.bgdnes.bg

КАПИТОНОВА си обяви ТАРИФАТА. Ето колко СТРУВА среща с нея!

Брюнетката предлага незабравимо изживяване 

3 бона за денонощие или 1500 за вечеря иска Виктория Капитонова

Точно 2999 лева струва да изкарате 24 часа в компанията на Виктория Капитонова.

Победителката в първия сезон на "Ергенът" си пусна официален ценоразпис за обяд, вечеря или хотел с нея, като има и оферта за отношения в продължение на половин година.

"За 24 часа с мен ще наема за нас стаи в един от най-скъпите хотели в София, ще ходим на СПА, вечеря, закуска. Ще си изкарваме невероятно! Ще се погрижа за всичко", обяснява Капитонова какво ще получите, ако й броите 3 бона.

Реклама

Ако сумата ви се вижда голяма, може за 1500 лева само да вечеряте с Виктория. "Заедно ще отидем на вечеря в моя любим ресторант. Ще говорим за всичко, ще отговарям на всички твои въпроси", разказва за тази оферта брюнетката, която успя да спечели сърцето на Виктор в "Ергенът", но впоследствие двамата не продължиха отношенията си.

Най-изгодна изглежда офертата за брънч (английска дума за комбинация от закуска и обяд). Оценена е на 1499,90 лева и има обявени 4 места, като не става ясно дали всеки плаща посочената сума, или тя се разделя на четири.

Най-крупната оферта е Виктория Капитонова да ви стане личен ментор за период от 6 месеца. Тогава трябва да се бръкнете за колосалната сума от 9999 лева. За тези пари получавате 20 онлайн срещи, подкрепа и съвети между срещите, както и достъп до всички курсове на предприемчивата млада дама. "Ще показвам твоя прогрес в моите сторита", набира платежоспособни желаещи Капитонова.

"България Днес" изпрати запитване до Виктория в социалните мрежи за подробности, свързани със срещите и какво точно предлага на тях, но до редакционното приключване на броя те не отговори.

Четете още

Победителката в "Ергенът" Виктория Капитонова празнува ЧРД сама

Победителката в "Ергенът" Виктория Капитонова празнува ЧРД сама

Победителката в "Ергенът" Виктория Капитонова РАЗКРИ как е секси

Победителката в "Ергенът" Виктория Капитонова РАЗКРИ как е секси

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама