Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16363126 www.bgdnes.bg

Човека паяк подготвя три рекорда за "Гинес"

Иван Кристоф крие в тайна какво ще прави в ОАЕ, Канада и в България

Иван Кристоф - Човека паяк, подготвя рекорди за Книгата на Гинес в ОАЕ, Канада и България, съобщи самият той. Това стана ясно преди заминаването на две български делегации на посещение в Дубай. Какво точно ще прави Човека паяк, засега се пази в строга тайна.

"Негово превъзходителство Султан бин Саед ан Мансури се зарадва на предложението ми да направим рекорди за "Гинес" в Дубай. Ще направим невероятни полети! Това ще помогне и да се заздравят 33-годишните връзки между нашата страна и ОАЕ. Това ще стане по време на събитието "Expo City Dubai" - разясни Човека паяк - Иван Кристоф.

Реклама

"Освен за правителството, бизнеса и обществото ни това ще е невероятна възможност за добра реклама, тъй като на полета ще поканя и представителите на Спасителните служби и Специалните сили, а България тепърва прохожда при развиването на национален план за търсене и спасяване при авиационни катастрофи", каза още Кристоф.

С принцовете на Дубай и министъра на икономиката на ОАЕ се запознал на фотоизложение през 2010 и 2012 година.

"Тогава създадох "Spiderman.Academy" за Спасители на бъдещето. Още при първата си среща с принцовете се запознах с бригадир-генерал Ал Матруши, директор на Спасителния отдел към полицията на Дубай и неговите най-добри специалисти от въздушната пожарна и аварийно-спасителни дейност с алпийски способи", казва Кристоф.

Иван Кристоф е първия човек в света, който работи 500 метра над земята и въведе иновации във вертикалните и въздушните операции. Той постави и две нови категории за световни рекорди в хеликоптерните операции.

"Ако направя рекордите, това ще е добра реклама за България и ще се заснеме от международни и български медии", казва Иван Кристоф.

Четете още

Човека паяк Иван Кристоф:  Порочна практика провали поръчката за хеликоптерите

Човека паяк Иван Кристоф: Порочна практика провали поръчката за хеликоптерите

Човека паяк обучава екстремни спасители

Човека паяк обучава екстремни спасители

Реклама
Реклама
Реклама