Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16450991 www.bgdnes.bg

Камбуров глези Гергана в Париж

Легендарният голаджия заведе Гергана в Града на любовта

Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров подари романтична ваканция на половинката си Гергана. Бившият нападател я заведе в Париж.

В Града на любовта двамата се потопиха в коледния дух. Камбуров и сексапилната му половинка са отседнали в скъпарски хотел. Той е само на един хвърлей от символа на Париж - Айфеловата кула.

Реклама

Дните им минават в разходки из забележителностите - Айфеловата кула, Триумфалната арка, Лувъра - и многобройните коледни базари. Не пропуснаха и магазините на световните модни гиганти. От там Гергана си тръгна с куп покупки.

Камбуров определено е решил да глези дамата си като за последно на това пътуване. Вечерят в ресторанти със звезди "Мишлен", където опитват всякакви гурме ястия. Не се минава и без шампанско и хайвер.

Преди ден бе и най-вълнуващото вечерно преживяване на двойката - посещение на световноизвестния "Мулен Руж". Резервациите за най-популярното кабаре на планетата се правят месеци по-рано. Цените за една вечер там са 225 или 445 евро на човек. При първата посетителят получава шоу, вечеря и шампанско. В скъпия вариант, избран от Мартин и Гергана, храната вече е гастрономическо чудо. Поднася се на масата от сервитьор, придружен от оркестър на "Мулен Руж". Получават чаша шампанско за добре дошли. След това по желание избират дали да продължат с квалитетна пенлива напитка или класно френско вино. Разполагат и с привилегировано място за шоуто, а на изпроводяк получават още куп изненади за спомен.

Гергана бе избрала къса черна рокля и болеро за посещението си в "Мулен Руж". Камбуров отнесе куп шеги от приятели заради своя аутфит - бяла риза, сако и черен панталон. Именно последната част от облеклото му привлече вниманието. Панталоните бяха от модерните напоследък подкъсени доста над глезена.

"Леко да не си застъпи панталоните", избъзика го приятел под снимка, качена от Гергана.

Четете още

Тъщата на Камбуров с луд купон за ЧРД

Тъщата на Камбуров с луд купон за ЧРД

Мартин Камбуров стана женски татко

Мартин Камбуров стана женски татко

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама