Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16790695 www.bgdnes.bg

Е, как може така! Каралата с 250 км/ч Мис Силикон се измъква

*Странно защо властта не може да открие Катрин Йорданова

*Много трудно ще бъде доказано кой и къде точно е вдигнал безумната скорост. Видеото не е доказателство пред съда

Властта се оказва безсилна пред Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова, която сама си пусна видео как фучи с 250 км по магистралата. В момента органите на реда не могат да намерят миската, което е странно, но дори и да я открият, ще им е трудно да докажат, че именно тя е била зад волана. Видеото само по себе си не е доказателство пред съда.

Реклама

Освен че не могат да намерят миската джигит, органите на реда не знаят и в коя част на магистрала "Тракия" е заснето видеото, в което красавицата бръмчи с над 250 км/ч. Това е важно, защото в зависимост от това, в коя област е извършено нарушението, съответната регионална прокуратура трябва да се самосезира. Понеже това не се знае, прокурорите седят и чакат полицията да направи нещо по въпроса.

КАТ е основният орган, който в момента дири следите на Катрин Йорданова, която вчера заключи профила си в Инстаграм. Катаджиите трябва да намерят силиконката и да започнат разследване. След това трябва да се установи къде точно по АМ "Тракия" е шофирала с тази безобразно висока скорост. Тогава ще се намеси полицията, която ще започне да разследва и да събира доказателства и ще уведоми дадената прокуратура за резултата. Телефонът на Катрин е изключен, което допълнително усложнява работата на разследващите, защото не могат да проследят телефона й. Самата силиконка спря да е активна в социалните мрежи. Въпреки това полицията би трябвало да има начини, по които да намери даден човек, дори и телефонът му да е изключен или да не влиза в социалните мрежи. Миската трябва да бъде привикана най-малкото за разпит. Това за момента не се случва, което навежда на мисълта, че е възможно да се прави вариант случаят да се замете под килима.

Има само един начин от Катрин да бъде потърсена отговорност за безразсъдното си шофиране, ако наистина тя е зад волана. За целта трябва да бъдат прегледани всички камери по магистрала "Тракия. Ако разследващите извадят късмет и някоя от тях е засякла летящата силиконка, то чак тогава тя може да бъде глобена или подведена под наказателна отговорност.

Ако се докаже кой е бил зад волана, санкцията може да е около 1600 лв. Но тук е възможно да се приложи не административно наказание, а такова по Наказателния кодекс. В този случай може да се говори за извършено престъпление, защото превишението на скоростта е много голямо. На всичкото отгоре Катрин дори снима подвизите си на пътя, докато лети с над 250 км/ч. Законът в тези случаи гласи, че човек има ясното съзнание, че при такава скорост, над 100 км повече от позволената, може да стане непоправима беля. Да отнеме човешки живот или повече от един. Това означава, че Катрин може да търка наровете 2 години в Сливенския затвор, ако бъде призната за виновна и казусът бъде разгледан в тази светлина.

Ако историята ни е научила на нещо, то това е, че в такива случаи джигитите се измъкват. Изглежда, че Мис Силикон 2022 също ще мине между капките, но има малка надежда, че ще понесе отговорността за безразсъдните си действия.

 Повдигнаха обвинения на княгиня Калина

Реклама

Районната прокуратура в Самоков внесе в съда обвинителния акт срещу дъщерята на Симеон Сакскобургготски - княгиня Калина, за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта.

Дъщерята на бившия премиер катастрофира през август миналата година пияна на паркинга на хотел в курорта Боровец. Тестът с дрегер установи над 1,5 промила алкохол в кръвта, а Калина отказа да даде кръвна проба. Ден по-късно МВР отне автомобила й.

Княгинята я грозят от 1 до 3 години решетки или глоба до 1500 лв. Първото заседание по делото е насрочено за 20 февруари. Колата на Калина Сакскобургготска остава конфискувана в полза на държавата независимо от изхода на делото.

Четете още

Звезди джигити ГАЗЯТ ЗАКОНА

Звезди джигити ГАЗЯТ ЗАКОНА

Бързи и яростни! Мис Силикон ЛЕТИ С 250 км по магистралата

Бързи и яростни! Мис Силикон ЛЕТИ С 250 км по магистралата

Реклама
Реклама
Реклама