Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16852487 www.bgdnes.bg

Бербатов при Макрон и Зеленски в Давос

Димитър Бербатов се събра със световния елит в Давос! Кандидатът за президент на БФС е поканен в баровския швейцарски курорт в качеството си на посланик на "Манчестър Юнайтед". В Давос се провежда Световният икономически форум, където се събират успели хора във всякакви области.

На срещата са и някои от най-големите политически лидери като френския президент Еманюел Макрон, китайския премиер Ли Цян и украинския държавен глава Володимир Зеленски. От българска страна там са премиерът Николай Денков и Мария Габриел.

Реклама

По време на форума на главната улица в ски курорта се провеждат различни събития, а най-големите технологични компании правят своите презентации. Едно от най-луксозните места в центъра е салонът магазин на "Манчестър Юнайтед". Там богатите гости се посрещат в рецепция, украсена със златни знаци. За уюта на баровците е предвидено пространство, украсено с черни кадифени дивани, а сервитьори с папийонки разнасят кафе. Бербатов бе една от звездите на "Юнайтед", които посетиха луксозния салон и зарадваха феновете. В магазина има и изложбена част с някои трофеи на "червените дяволи", за чието спечелване Бербо също има заслуга. Голмайсторът на Висшата лига от няколко години е посланик на "Юнайтед" и участва в редица инициативи на клуба. В Швейцария Бербатов продължава да трупа контакти със заможни и влиятелни хора, които биха му били от полза в бъдещето.

Голмайстор №1 на националния отбор продължава битката си за шефския стол в БФС. Бербатов не спира с критиките си към президента в оставка Борислав Михайлов, който според него продължава да управлява футбола. Наскоро Бербо се оплака, че опитват да го скарат с неговия приятел и съмишленик Стилиян Петров, след като се появиха твърдения, че Стилян е по-подходящ за шеф на БФС от Бербатов.

"Това са интриги, които се опитват да правят между нас - казва Митко. - Със Стилиян Петров сме приятели от дълго време, играли сме заедно, опитваме се да правим нещо заедно. И когато нямаш други прийоми, ти се опитваш по най-долния и нечестен начин да сееш раздор. Това никога не може да се случи. Нито Стилиян ще забие нож в гърба ми, нито аз на него."

Четете още

Бербатов: Правят интриги между мен и Стилиян

Бербатов: Правят интриги между мен и Стилиян

Може ли Бербатов да кара самолет? Ето отговора му

Може ли Бербатов да кара самолет? Ето отговора му

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама