Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16886117 www.bgdnes.bg

Погребаха УБИТАТА в супермаркет в Германия българка

Българката, която беше застреляна в супермаркет в Германия от бившия си приятел, е била погребана в родното си село. Това пише германската медия "Билд", цитирана от "24 часа".

„Никога повече няма да мога да я прегърна, никога повече няма да мога да вечерям с нея. Айсел беше единствената ми дъщеря. Той взе това, което обичах най-много. Всички я обичаха, тя беше добросърдечен човек", каза майката на убитата касиерка - Рени.

Реклама

Убиецът Пламен не можел да преживее раздялата с Айсел. 48-годишният мъж я преследвал месеци преди убийството, въпреки ограничителната заповед. Близки на убитата разказват, че тя била и заплашвана.

Пламен отишъл на работното й място в Мьорфелден-Валдорф. Изстрелял по Айсел най-малко четири изстрела с пистолет. Куршумите я улучили в главата и торса, 38-годишната жена умира между щандовете на супермаркета.

Майката на Айсел научила трагичната вест от най-добрата приятелка на дъщеря си. Тя живеела с дъщеря си в Германия, близо до супермаркета.

Бащата на Айсел живее в България, затова майката Рени организирала прибирането на дъщеря си. Помогнал и синът й Алтанай. Прибирането на тялото на Айсел струвало 15 000 евро на семейството.

Четете още

УБИХА българка в супермаркет в Германия

УБИХА българка в супермаркет в Германия

ИЗВЪНРЕДНО! Убиха Къро и жена му в Южна Африка, жертвите на атентата са общо 4

ИЗВЪНРЕДНО! Убиха Къро и жена му в Южна Африка, жертвите на атентата са общо 4

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама