Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16908129 www.bgdnes.bg

Бият зверски ученичка от 11 клас във Варна

Eдинайсетокласничка от Варна е билa удрянa, обижданa и унижаванa от група ученици на възраст от 15 до 18 години. Насилието е станало в градска среда, а случаят стана известен след като в сряда в социалните мрежи бяха публикувани поредица от видеа с извършеното деяние. Няколко часа по-късно клиповете са изтрити, но са били видяни от директори на училища, които разпознават свои ученици участвали в агресията.

Полицията е образувала досъдебно производство за телесна повреда по хулигански подбуди по случая с проявено насилие над ученичката.

Реклама

До момента е установено, че има такива от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн, Професионална гимназия по икономика „Д-р Иван Богоров" и Професионална гимназия по сторителство, геодезия и архитектура „Васил Левски". Полицията продължава установяването на още лица участвали в деянието.

Това съобщи за Радио Варна началникът на Регионалното управление на образованието във Варна Ирена Радева. Тя допълни, че вероятно ще има разследане и за изтичане на лични данни, тъй като са били публикувани адреси, имена и снимки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама