Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16924632 www.bgdnes.bg

Баба окичи къщата си с камери заради пиратки

В епизод 976 на предаването бе разгледан иск срещу възрастна жена, която клевети съседа си, че хвърля камъни и пиратки в двора й.

Ищецът е Иван Иванов от село Езеро, Сливенско, а съседката Пенка Георгиева. "Тя е конфликтна личност, злобна, завистлива жена. Кара се с всички съседи", казва Иван, който е в транспортния бизнес. Той кара камион, който паркира в съседния имот.

Реклама

"Напука ми се къщата, всичките ми прозорци се свлякоха заради неговия камион", контрира Пенка. Тя се оплаква, че тежкото возило по малката селска уличка й пречи. Бабата обвинява, че бомбички и камъни били мятани в градината й. Тя си е монтирала множество охранителни камери по къщата, както и мощна звукова аларма. Притеснявала се, че й крадат дървата от двора. В разговора се включи и кметицата на село Езеро - Мариета Парунева.

"Проблемните съседски взаимоотношения са продължение от доста години. Леля Пенка има някакви твърдения спрямо Иван. Дадени ситуации не са били потвърдени. Миналата година тя ми звънна по телефона и ми каза, че й хвърлят пиратки. Аз звъннах на Иван, а се оказа, че той е на границата между Румъния и България", каза кметицата.

"Как не те е срам да лъжеш толкова много! Ти няма да можеш да си изплатиш греховете на оня свят. Дори Свети Петър ще те върне от там", обърна се Иван към комшийката си.

Оказва се, че Пенка е диагностицирана с деменция и й е назначено 6-месечно лечение. Иван пък поиска 5 хиляди лева обезщетение от нея за клевети. Искът на Иван Иванов бе отхвърлен от телевизионния съдия Иван Сотиров като неоснователен и недоказан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама