Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16985818 www.bgdnes.bg

Рапърът Венци Венц за убийството на Пейо: Трябва да подбираме партньорите си

Певецът се разделя с любимите си, които проявяват агресия 

"Опасно е, когато хората не си подбират партньорите", сподели пред "България Днес" рапърът Венци Венц относно жестокото убийство на Пейо Пеев, в което главните заподозрени са тъщата и съпругата му. "Слушах новините, в първия момент се засмях, после осъзнах каква трагедия е това нещо", шокиран е певецът от новината.

"Опасно е, когато хората не разбират, че са способни на крайности", добави певецът. Според него, когато подбираме половинките си, трябва да наблюдаваме едно нещо в общуването ни с тях: "Смятам, че трябва да преценяваме кога има изблици на пасивна агресия и когато я забелязваме, трябва да напускаме картинката".

Реклама

Дебютиралият тази година солов артист също загатна, че и той е бил свидетел на агресия. "Аз също съм си тръгвал, когато съм виждал такова поведение." Артистът е споделял преди за взаимоотношенията си с бившата си съпруга Мая, с която неведнъж са имали скандали и конфликти. Опарен от тези моменти, Венци Венц вече знае как да си слага правила в общуването си с най-близките хора.

Бившият участник от емблематичното дуо Павел и Венци Венц смята, че причината за такива престъпления е липсата на възможност да се говори за емоциите. "Всички сме жертва на това да не може да управляваме емоциите си. Емоционалната интелигентност е казус, който е табу. Нещо, за което не се говори. За много е непозната материя, но има много книги, написани за това, а е много е важно тези неща да се учат в училище", категоричен е изпълнителят. Хип-хоп музикантът е забелязал, че на Запад се обръща много внимание на темата за емоционалната интелигентност, но вижда, че както винаги, в нашата страна нещата са забавени. "България е 50 години назад от всичко, от Запада. Ние сме между Запада и Изтока, между социализма и демокрацията, между всички възможни кръстопъти в геополитически и в ментален план. Ние, младите, работим по това да има промяна", оптимистичен е за бъдещето Венци Венц.

Емоционалната интелигентност е важна тема, категоричен е Венци Венц

Четете още

Венци Венц става радиоводещ

Венци Венц става радиоводещ

Венци Венц ПРИЗНА: Пари ни разделиха с Павел

Венци Венц ПРИЗНА: Пари ни разделиха с Павел

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама