Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17104037 www.bgdnes.bg

На букети с пачки СЕ КЕФИ скандалната Катрин

*Не е ясно чия кола кара безработната мадама от Варна

*Арестуваната с кокаин силиконка тренира бокс при Пулеви, има пищов на задника

Скандалната плеймейтка Катрин Йорданова се радва на букети, но не от цветя, а от пачки с пари. Това признава самата тя. Спипаната да шофира с кокаин в кръвта 23-годишна варненка постоянно афишира страстта си към охолния начин на живот и скъпото. Нищо, че с адвоката й обжалват гаранцията от 5000 лева с обяснението, че мацката е безработна и няма доходи.

Реклама

 

Очевидно обаче Катринчето бързо може да събере кинти за мярката си за неотклонение само с няколко букета от ухажори. Наскоро тя получи 21 червени рози, всяка от които старателно увита в банкнота от 20 евро. Така, освен че мачото се е бръкнал с поне 150 лева за букета, той е осигурил и над 2 бона в джобчето на пътната нарушителка. Жестът не изглежда никак романтичен, но Йорданова е точно на обратното мнение и грее от щастие.

"Винаги знае как да ме зарадва. Благодаря ти, бейби", възкликва еротичната моделка с неособено висок ръст. Навръх вчерашния празник на любовта Свети Валентин, след като бе пусната от ареста, Катрин изтри от социалните мрежи публикацията с букета от пачки. Преди това тя се оправда, че не е карала нашмъркана, като пред камерите не успя да скрие диалекта си: 

"Беши ужасно, смисъл, как да съм прекарала. Не е кът да си в 5-звезден хотел. Хода на фитнес, хода си на бокс, смисъл, не съм чуек, който употребяа наркотици и е престъпник. Знам, че тези тестове са фалшиви и на повечето хора им излиза кокаин", измърмори Катрин, която сама се вкара в клопката. През януари тя се снима как пердаши с 256 километра в час на магистралата, а този път отново провокира с превишена скорост в града и домашен любимец в скута й по време на шофиране. На кой точно са скъпите коли, които кара безработната моделка, не е много ясно.

 

Проверка на "България Днес" установи, че 23-годишната участничка в "Мис Силикон" тренира бокс в спортен център "Пулев". Еднократното посещение за такова занимание с треньор там е 15 лева, а целодневната месечна карта струва 95 лева. Йорданова твърди, че родителите й имат собствен бизнес в Берлин, в който и тя помага. Катрин обича да се изживява като лошо момиче. За това свидетелства и една от татуировките й. На задника си тя е изобразила лика на жена, която държи в ръката си пистолет.

 

Името на Катрин се завъртя в светските среди за първи път през 2020 година, когато тя участва в годишния конкурс за "Плеймейт". Тогава варненката, все още е на 19, няма силиконови гърди, но не крие, че иска да си намери богат мъж. Казва, че се е запознала с приятеля си на парти, било любов от пръв поглед и отишли да правят секс в тоалетната. Същата година по-късно тя и гаджето й влизат в конфликт с друга група на бензиностанция във Варна. Плеймейтката е пребита, а последствията са сериозни.

"Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани варненски мутри. Четири месеца се хранех със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях", сподели тогава пред "България Днес" Йорданова. След като напъхва 820 кубика силикон в гърдите си, тя участва в конкурса "Мис Силикон" през 2020 година, но не го печели.

Четете още

Мис Силикон 2023 Карина Атанасова: Катрин е нагла! Реши, че е над закона!

Мис Силикон 2023 Карина Атанасова: Катрин е нагла! Реши, че е над закона!

Арестуваната Мис Силикон СКОЧИ на полицията, в ареста не било 5-звезден хотел

Арестуваната Мис Силикон СКОЧИ на полицията, в ареста не било 5-звезден хотел

Реклама
Реклама
Реклама