Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17188446 www.bgdnes.bg

Имотна мафия напада Кофе Бабоне

Искат да му вземат гаража, сменят бравата и ключ

Жертва на имотна измама се оказа шоуменът и бизнесмен Кофе Бабоне, ожали се самият той пред "България Днес".

Само преди дни любимецът от малкия екран отишъл в гаража си на столичния бул. "Братя Бъкстон", недалеч от Околовръстното шосе, и се оказало, че бравата е сменена и той няма как да влезе. Роденият в Гана наш сънародник се задействал светкавично и се оказало, че гаражът е окупиран от жена, която се представя за дъщеря на продавачката на имота. Кофе подал жалба в столичното Шесто РПУ, откъдето го уверили, че ще се задействат и нещата ще си дойдат на мястото.

Реклама

"Благодаря за съдействието на полицаите! Казаха ми, че няма проблем да си сменя и аз ключалката - казва Бабоне. - Аз им предоставих всички документи, договора за покупко-продажба, нотариалния акт, бележките за данъците, които съм плащал за гаража. Те казаха, че ще намерят самонастанилата се жена, ама какво ще я правят после, не ми стана ясно."

Решавайки по-най-бързия начин проблема, Кофе заведе малкия си син Давид в Монако. Освен заслужена почивка Давид, който учи в столичното музикално училище, искал да направи снимки на лъскави автомобили, каквито има там в изобилие. Давид вече има записани няколко собствени песни, като едната дори има и видеоклип. Вероятно за следващ проект му трябват и кадрите със скъпарските коли, но Кофе не издава предварително замисъла.

Четете още

Синът на Кофе Бабоне пропя в клип

Синът на Кофе Бабоне пропя в клип

Кофе Бабоне: Прабаба ми беше католичка, заради нея съм рижав

Кофе Бабоне: Прабаба ми беше католичка, заради нея съм рижав

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама