Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17207222 www.bgdnes.bg

Жените на Коко Динев се помириха

Емилия и Анелия заровиха томахавката след години вражда

Чудо в попфолка! Бившите жени на Коко Динев - Емилия и Анелия, сложиха край на дългогодишната си вражда, научи "България Днес".

След като и двете вече са далеч от бизнесмена и няма причина да се ревнуват, певиците се помириха. Макар и да не са първи приятелки, изпълнителките вече не са врагове.

Реклама

Емилия дори направи реклама на новата песен на Анелия "Не можеш да ме замениш". Екссъпругата на Динев се върна към стила от зората на кариерата си с новото парче. То е направено с човека, който я откри за попфолка - един от най-големите ни хитмейкъри Тодор Димитров-Токича.

Още в деня на излизане на песента Емилия качи линк към нея в стори в инстаграм, на което бе добавила снимка на Анелия. Това веднага направи впечатление на последователите й, които я поздравиха за жеста.

Враждата между двете фолкпевици продължи около 15 години. Причината бе Коко Динев. Бизнесменът сложи край на брака си с Анелия, за да се събере с Емилия. Заралийката е единствената жена, с която Динев има брак, но красавицата от Гълъбово е голямата му любов. Двете дълго не можеха да се гледат, след като Коко се събра с втората. След раздялата на Емилия с бизнесмена и най-вече откакто е с Жорж Башур, нещата между тях постепенно започват да се успокояват. Емилия и Анелия осъзнават, че враждата им е безсмислена.

Наскоро фенове на попфолка откриха, че дъщерите на двете певици от Коко Динев си приличат като две капки вода. Малката Мира е одрала кожата на кака си Ивон, когато бе на същата възраст. Явно момичетата са наследили повече физически черти на баща си, отколкото от майките си.

Четете още

Щерката на Коко Динев и Анелия стана сноубордистка

Щерката на Коко Динев и Анелия стана сноубордистка

Анелия: Мъжът ми ме иска на 100%

Анелия: Мъжът ми ме иска на 100%

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама