Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17227683 www.bgdnes.bg

Звезди от "Сървайвър" станаха родители

  • Акушерката на звездите от "Фермата" д-р Мажена Панова изражда майката
  • Лео идва на бял свят на 20 февруари 

Две от най-ярките звезди в "Сървайвър" станаха родители. Ванко и Ганка са на седмото небе от щастие след раждането на първородния им син Лео, който изплаква на 20 февруари в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София".

Реклама

"Още един силен мъжки плач се чу отчетливо в родилното ни отделение. Лео Георгиев, първородният син на Ганка и Ванко от "Сървайвър" в екип с д-р Панова достигнаха най-важния финал заедно", съобщиха от болничното заведение.

"Не бихме могли с думи да предадем нито емоцията, нито щастието, нито благодарността си към екипа на д-р Панова. Само можем да споделим, че изборът ни за място и специалист се оказа най-правилният, първи и важен избор, който направихме за Лео. Просто благодаря е малко, но пък ще го казваме всеки ден!", споделят пресните родители.

Двамата се запознаха в риалити формата, където пламна и любовната искра помежду им.

"Аз съм истинският победител в "Сървайвър", смело заяви Ванко след края на екстремното предаване, като сподели, че два месеца след края на снимките е с Ганка.

След риалитито двамата често пътуваха из различни романтични дестинации. Скоро показаха и новия си общ дом.

Ганка сподели новината, че е бременна, с очарователни снимки, проследяващи как се променя тялото й. А първата снимка на бебето, разбира се, беше от ехографски преглед.

Реклама

Любопитното е, че двамата се доверяват на една от най-добрите и уважавани акушер-гинеколози у нас д-р Мажена Панова, която бе участник във "Фермата 8".

Тя е родом от полския град Краков, но живее в София, тъй като тук среща любовта на живота си. Със съпруга си създават прекрасно семейство, имат син. Мажена Панова завежда отделение по гинекология.

В нейните ръце за първи път проплакват децата и на други популярни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско, Евтим Милошев, Мадлен Радуканова.

Четете още

Любимци от "Сървайвър" си купиха нова къща

Любимци от "Сървайвър" си купиха нова къща

Двойка от "Сървайвър" на почивка на Сейшелите

Двойка от "Сървайвър" на почивка на Сейшелите

Реклама
Реклама
Реклама