Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17348788 www.bgdnes.bg

Боби М. вдига тежък купон за бебето на Ники и Николета

Кръстиха малката на дядото

Николета роди втора дъщеря след Никол

Грандиозен купон разтърси София вчера. Поводът бе раждането на дъщеричката на футболиста Николай Михайлов и инфлуенсърката Николета Лозанова.

Ни Ло дари вратаря на "Левски" с момиченце вчера. Наследничката им тежи 3 килограма и е висока 51 см. Майката и малката принцеса са в отлично състояние.

Реклама

Момиченцето ще се казва Борислава. Тя е кръстена на бащата на Николай - легендарния вратар Борислав Михайлов. Затова президентът на БФС в оставка бе толкова щастлив и горд, колкото и самият татко. Двамата подготвяха грандиозно празненство снощи в заведението на стража. Поканените се очакваше да са над 50 човека.

Преди това въпреки раждането на дъщеричката му Михайлов бе в групата на "Левски" за мача с "Крумовград" вчера следобед.

Борислава е втора дъщеря за Николета. Лозанова има момиче - Никол - от брака си с Валери Божинов. Тя скоро ще стане на 12 години. За Михайлов това е първо дете.

"Днес голямото "синьо" семейство се сдоби с ново попълнение - обявиха от клуба. - Четвърто поколение левскарче се роди в рода Михайлови, след като нежната половинка на вратаря Николай Михайлов – Николета, го дари с дъщеричка. ПФК "Левски" приветства с добре дошла в голямата левскарска общност Борислава и пожелава на щастливото семейство много любов, здраве и сбъднати мечти."

Четете още

Цяла България гледа кога Николета ще роди

Цяла България гледа кога Николета ще роди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама