Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17540565 www.bgdnes.bg

РЕКОРД в България! Най скъпият паркинг у нас за 10 лева на час. Вижте къде се намира!

10 лева на час за паркинг, 20 лв за два часа, 30 лв. за три и т.н., докато ни ви се изпразни портмонето за едно денонощие! Наши верни читатели ни изпратиха снимки на знак за паркиране, на който ясно е обозначена тарифата за престой - 10 лева за един час. Знакът е поставен в комплекс в местността "Щъркелово гнездо".

За сравнение, първият час в подземния паркинг под казиното в Монтекарло е безплатен, но как е възможно Щъркелово гнездо да се мери с Монтекарло. Тук въздухът е много по-чист.

Реклама


    Куп забрани съществуват на брега на "софийското море" язовир "Искър" за разлика от Френската ривиера. От снимките може да се установи, че е забранено всичко, за което един столичанин би отишъл да си почине на природа - забранена е консумацията на храна, забранено е къпането и скачането в язовира, забранен е риболова, забранено е влизането и разхождането на кучета и още какво ли не... Скоро, като е тръгнало, може да забранят на туристите да дишат и чистия въздух. Свободният достъпът до брега на язовир "Искър" в района е строго ограничен от издигнати огради и забрани на частни имоти и дори на места е невъзможен.

Проверка в мрежата показва, че досега ценовият рекорд за паркинг е на плажа Аркутино - красиво място, на което много хора от цяла България предпочитат да почиват. Там колата си почива за "скромните" 8 лева на час.

Четете още

ИМА ПАРИ, УГАЖДА СИ! Гала разширява имота си край язовир "Искър"

ИМА ПАРИ, УГАЖДА СИ! Гала разширява имота си край язовир "Искър"

Сом от каяк издърпаха на язовир "Искър"

Сом от каяк издърпаха на язовир "Искър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама