Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17607870 www.bgdnes.bg

Елена е най-секси лекарката

  • Съгражданка e на Десподов от Кресна 
  • Колеги я смятат и за най-красивата медицинска сестра, преди да стане доктор в "Пирогов" 

Елена Кръстева спокойно може да се окичи с титлата нaй-секси медицинската сестра. След това става доктор в "Пирогов" и без особено голям проблем може да се смята и за най-красивата лекарка.

Реклама

Родената и израснала в Кресна чаровница завършва медицина в Софийския университет през 2019-а.

"Малко преди да започна специализация, разбрах, че съм бременна, и това беше най-хубавата причина да забавя темпото след работа и учене, две работи и доброволстване. Докато следвах, съм работила като аниматор, детегледачка, медицинска сестра и като отговорен редактор на медицинско списание. Захващам се с много неща едновременно и създавам каша около себе си от недовършени проекти", споделя лекарката, която работи известно време и като медицинска сестра в Националната кардиологична болница.

Дълго време Елена, която родом е съгражданка с футболист №1 на България Кирил Десподов, отдава на своя първороден син Митко. По време на майчинството Елена се вглъбява в грижите за своето отроче и оставя медицината на заден план, но след това се завръща отново в работния процес.

"Не ми се мисли за кариера и болници, снимките с колегите ми се струват от друг живот. Учебниците стоят неотворени от месец. Това момче расте и не мога да го пусна. Като съм намерила майката в мен, или съм загубила някоя друга част от себе си, или съм се променила изцяло. Меланхолично ми е. Питам се дали постъпвам правилно. Търся посока. Но нищо не е същото след една година. Всичко е ново. Всичко е по-хубаво", споделя след първата година от майчинството д-р Кръстева.

Реклама
Реклама