Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17608564 www.bgdnes.bg

Синът на Златка Димитрова дефилира на "Модна икона"

Тв водещите Ромина Андонова, Светослав Иванов и Марина Цекова грабнаха наградите в категория "Медии и журналистика"

Синът на Златка Димитрова - Черната Златка, дефилира на подиума редом до майка си на церемонията по връчването на ежегодните награди "Модна икона" в столичен хотел вчера. Неин организатор без прекъсване от 2009-а досега е всепризнатият моден "гуру" - проф. Любомир Стойков. Миро, малкият наследник на плеймейтката, бе накипрен в дизайнерски суитчър във всички мислими и немислими цветове. В същата шарения, само че във вид на спортен костюм, се изфръцка пред ВИП публиката и Черната Златка, с което подхрани слуховете, че се пробва да наложи своя модна линия.

Реклама

"Има стил само там, където има щастие." С тези думи се обърна пък към представителите на родния хайлайф водещият на "120 минути" Светослав Иванов. В елегантен черен костюм и снежнобяла риза той получи наградната статуетка в категорията "Медии и журналистика" от ръцете на колежката си Валерия Велева.

Единственият "двоен" носител на приза, отварящ най-високите врати в бизнеса, артмениджмънта, медиите и изкуството, е Николай Сотиров. Култовият актьор е дългогодишен приятел на проф. Стойков и само той събра смелост да се обърне към него пред хай публиката със "скъпи приятелю Любо". Сотиров, подобно на елитковците в залата, бе последвал цветовия дрескод - наситено черно, като за разлика от водещия на "120 минути" не си бе позволил нито една светла нотка в облеклото. Звездата от "Адаптация", макар и на шега, обяви, че се надява да се окичи с титлата и след 30 години. "Обещавам да няма бастуни и деменция тогава", зарече се с усмивка Ники Сотиров.

"Усещате ли сърцето ми в микрофона? Вълнувам се дори повече от първото си водене на "Съдебен спор"! В предаването умирах и се раждах всяка минута!", изля емоциите си другата носителка на наградата в категория "Медии и журналистика" - Ромина Андонова-Тасевска. Половинката на футболиста Дарко Тасевски изуми дори професионалните ценители и оценители на женската красота с перфектната си форма и стилна рокля в бежово и черно.

За огромно съжаление на присъстващите, Стефан А. Щерев, призьорът в категория "Изкуство", не се появи на церемонията. "Възпрепятстван е, довечера има премиера в Народния театър. Но защо пък да не му връчим наградата там?", попита проф. Стойков. Веднага след това обаче уточни, че "това е само шега".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама