Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17639820 www.bgdnes.bg

Ники М. прави Николета булка лятото

  • Бъдещата тъща Еридина Лозанова не отрича 
  • Плеймейтката, която го дари с наследничка, вече не крие годежния пръстен с диаманти 

Звездна сватба се задава на хоризонта! Вратарят и капитан на "Левски" Николай Михайлов май ще се жени за дългогодишната си половинка Николета Лозанова.

Реклама

Плеймейтката му роди наследничка преди по-малко от месец. Малката е кръстена на своя популярен дядо и доскорошен шеф на БФС Борислав Михайлов. Възможно е сватбата да е още това лято, разкриват пред медията ни близки до семейството. Засега организацията за голямото събитие се пази в пълна тайна.

Самият Ники загатна публично, че скоро ще направи Николета булка. Това стана в коментар под снимка в нейния инстаграм профил. Силиконовата бамбина показа кадър, на който държи ръчичката на своята дъщеричка. Акцентът обаче падна върху огромен пръстен, който тя носи на безименния си пръст на лявата си ръка. Скъпарското бижу е с 1 голям скъпоценен камък и 49 по-малки диаманта.

Ники Михайлов коментира с три емотикона - на булка, на пръстен и бяло сърце и пише: Eternal (Вечно - в превод от английски език). Бели сърчица, като за сватба, изпраща Бисера Миланова, по-голямата сестра на Ники. "Това е снимката", пък пише друга прочута родна моделка на "Плейбой" Светлана Гущерова.

Почти сигурно е, че Михайлов ще прекрати активната си футболна кариера след края на настоящия сезон и ще получи директорски пост на "Герена". Затова и моментът за сватбена церемония през идното лято е доста подходящ за двойката. Освен това те искат да узаконят връзката си, преди малката Борислава да порасне.

"България Днес" се свърза с майката на Николета, която да коментира слуховете. Еридина Лозанова не потвърди, но и не отрече засилващите се информации.

"Поне аз не знам за сватба. Може, но това си е между тях. Ако трябва и те нещо да казват за личния си живот, ще го направят. На този етап няма да коментирам и бебето и дали съм го видяла, каза Еридина.

Реклама

Николета веднъж вече мина под венчилото. На 9 октомври 2011 година тя се врече във вечна вярност на друг бивш български национал по футбол - Валери Божинов. Празненството се състоя в лъскав хотел край Правец, а на него присъстваха над 200 гости. Бракът им обаче просъществува едва 5 години, а плод на любовта им е дъщеричката им Никол.

"Сама взех това решение, сама подадох исковата молба за развод. Каквото е имало да си казваме с Валери, сме си го казали очи в очи. Както в приказките, всяко начало има и своя край. Не чувствам вина. Валери е правил много грешки, но аз съм сигурна, че той осъзнава голяма част от тях. Аз го уважавам и знам, че винаги ще имам много специално място в сърцето му. Аз не искам да разбивам ничий живот. Искам да живея своя собствен живот. Искам любов, а не война", сподели през 2016 година Лозанова. Сега тя е готова да се омъжи отново, този път за първата си любов - Ники, с когото бяха заедно още преди да се появи Валери.

Вероятно за сватбената церемония ще се прибере от Америка и майката на Николай - Петя Костова. Тя е първата жена на Борислав Михайлов, която го напуска още през 90-те години, след като му ражда две деца. Твърди се, че тя емигрира зад океана заедно с най-добрия приятел на Боби по онова време, с когото имала интимна тайна връзка. В САЩ тя се омъжила за него и му родила дете, но по-късно той я изоставил. Ники и сестра му Бисера дълго време бяха обидени на майка си и не поддържаха почти никаква връзка с нея, но според последните информации вече са затоплили отношения.

"Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен. Но някои неща не мога да простя на майка ми. Изневяра, лицемерие и интригантство не мога да простя в никакъв случай", споделя Ники в едно свое лично интервю.

Капитанът на "Левски" разкри, че сега Боби Михайлов се е отдал изцяло на внучката си Борислава. Бившият шеф на БФС, който подаде оставка и се оттегли от футбола, много харесва Николета Лозанова и на драго сърце би помогнал с финансирането и организирането на сватбата на сина си.

"Много хора казаха, че отново ще си оттегли оставката и няма да пусне кокала. В крайна сметка си я подаде, приеха му я и сега си стои вкъщи. Гледа си внучката. Жив и здрав е. Няма как да не е огорчен след 18 години начело и след всичките неща, които е направил. Хората ги омаловажават. Опитаха се да очернят неговото име, но сме свикнали с всичко в нашата хубава държава", каза Николай Михайлов в подкаста "Код Спорт" пред журналистите Красимир Минев и Владимир Памуков. Вратарят, който през юни ще навърши 36 години, не крие амбициите си да стане директор при "сините".

"Моята идея е да се работи съвместно с треньора. В моята съблекалня, когато кажа А, е А, няма Б. Имам достатъчно голямо влияние, за да контролирам нещата. Организационно мога много да помогна. Комуникация с агенти, продажба на нашите млади играчи, докарването на качествени футболисти с по-малки финансови параметри, за да може "Левски" да е силен. Моята мечта е да станем шампиони. Това разединение, което го има сред феновете, ни боли. Ако стана директор, първата ми работа е да търся среща с различните фракции", обещава Ники.

Четете още

Ники Михайлов с откровение: Николета е любовта на живота ми!

Ники Михайлов с откровение: Николета е любовта на живота ми!

Ники М. се обясни в любов на Николета, Божинката харесва това

Ники М. се обясни в любов на Николета, Божинката харесва това

Реклама
Реклама
Реклама