Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17656870 www.bgdnes.bg

(ЗА ПЪРВИ ПЪТ СНИМКИ) Ето я простреляната Яница след кошмара

Отпразнува 40-ия си рожден ден

Хубавицата от Русе се показа за пръв път след опита за убийство 

Яница Николова от Русе, която през миналата година беше пребита и простреляна от мъжа си, за пръв път се показа след преживения кошмар.

Хубавицата отпразнува 40-ия си рожден ден в компанията на двете си деца и най-близките си хора, като сподели снимки от щастливите мигове.

Реклама

Драмата с русенката се разигра в студиото на улица "Плиска" в края на миналата година. 46-годишният съпруг на Яница - румънецът Мариан Алин, я пребива, слага й белезници на ръцете и я прострелва с незаконно притежаван пистолет. Жената е намерена в тежко състояние със значителна кръвозагуба. Откарана е в болница в Русе, където е оперирана. В началото на януари т.г. Яница претърпя и операция на гръбначния стълб в болница във Варна, като в момента провежда рехабилитация.

През февруари Яница отвори фаталното студио, макар че самата тя не работи, защото продължава възстановяването си. И наскоро се осмелява да покаже как изглежда след стрелбата. Видимо дамата няма белези по лицето и изглежда все така чаровна.

"За жената няма възраст, с всяка изминала година тя става по-мъдра, по-красива и духовно по-богата. В този ден си пожелавам здраве и щастие за мен и хората, които обичам! Пожелавам си никога да не се отказвам от мечтите си и всяка крачка да ме води към тях! Пожелавам си да вярвам повече в себе си, да бъда вдъхновение за другите с примера си и винаги да намирам светлина, дори и в най-трудния момент!", заявява Яница, която цени безкрайно много дадения й втори шанс за живот. И добавя за 40-ия си рожден ден: "Безкрайни благодарности на всички, които уважиха празника ми и отделиха от своето време, за да ме поздравят. Ден, изпълнен с много изненади и любими хора".

Часове след трагедията румънецът стрелец Мариан е открит в семеен автомобил, починал в резултат на задушаване от газове. От съжителството си с мъжа Яница има две деца - на 11 и 10 години. Най-вероятната версия за опита за убийство е ревност от страна на мъжа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама