Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1766345 www.bgdnes.bg

Цветанов: Има данни, че Капитана е дължал пари на Баретата

Към настоящия момент не могат да бъдат направени заключения за това кой е поръчал нападението над Златомир Иванов - Златко Баретата. Това заяви пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той посочи, че в цялата страна се разследват и задържат представители на определени престъпни групи.

В Казанлък например са задържани две лица, които са съпричастни към разпространението на наркотици в страната, като в тях са открити и оръжия, отбеляза вицепремиерът.

Реклама

Той добави, че може да приеме, че те са били близки до Златомир Иванов, но не може да се твърди, че имат нещо общо с покушението срещу него. Проверяват се всички версии, цялото обкръжение около Златко Баретата и се извършват множество процесуални и оперативни действия, но все още не е ясно кой стои зад това покушение, заяви Цветанов.

На въпрос дали задържаният Росен Драгнев по прякор Капитана е дължал 3 млн. лева на Баретата във връзка с техен общ бизнес с наркотици, министърът на вътрешните работи отбеляза, че има информация за подобни неуредени финансови отношения между Капитана и Златко Баретата.

Не мога да ви кажа дали Росен Драгнев - Капитана е съден за ДДС измами, но това е един добър въпрос, посочи министър Цветанов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама