Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1766899 www.bgdnes.bg

Валентинска целувка за рекорд

Рекорд по най-дълга целувка ще поставят българи навръх Свети Валентин. Поне половин час мляскане ще е нужно на влюбените, за да успеят да се впишат в някакви класации. На 14 февруари масовото целуване по кръчмите ще се превърне в маратон.
Конкурси за дълги целувки има в почти всеки град. В Бургас например са обявили и награди за тези, които не се отлепят един от друг най-продължително време. Там може да се спечели от бутилка вино до СПА процедури за двама.

Излизането навръх Трифон Зарезан, или както е по католически Свети Валентин, обаче ще ви излезе доста солено. Кувертите по кръчмите започват от 40 лв. и могат да стигнат и суми от по 100 лв. на калпак. По груби изчисления празникът с половинката може да ви струва 200 лв. Такава е цената на нощувка със закуска и празнична вечеря в родните курорти. Решите ли да вземете и някакъв подарък обаче, тази сума може и да не ви стигне.

Реклама

Оказва се, че Денят на влюбените е един от най-оборотните за туристическия бранш. Въпреки кризата повечето мъже не се скъпят и осигуряват пълен лукс на половинките си. Затова и цените на нощувките поддържат високи цени.

 

Сняг и дъжд за празника

Лошо време ще ни посрещне навръх празника, предупреждават синоптици. Ще превалява дъжд и сняг из цялата страна. Високите полета и в Северозападна България ще бъдат затрупани в бяла пелена. До 20 февруари времето е много променливо. През ден ще се редуват слънце и облаци. След това ще дойде пролетта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама