Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1768232 www.bgdnes.bg

Уволяват скандална преподавателка, псувала студенти (видео)

Преподавателка от Великотърновския университет предстои да бъде уволнена, защото псува с истерични крясъци свои студенти. Изблиците на жената станаха известни след клипче, заснето със скрита камера, което е пуснато във Youtube преди повече от месец. Снощи то бе излъчено в предаването „Господари на ефира".

Още при инцидента над 150 студенти от университета са подали жалби срещу неуравновесената си преподавателка.  Оттогава е започнала и проверка на дейността й, която скоро ще приключи с мнение за уволнение на преподавателката, според неофициална информация от университета.

Реклама

Специалистката по „Статистика" се изнервила, защото студентите й задават  въпроси по време на изпит. А на питането "как ще се процедира" по предмета й с оценяването, тя изригва с обидни квалификации и псувни на майка към възпитаниците си.

"Не може да се процедира по философия, по политология, по майни гъзини и по право..." - крещи тя.

И си изпуска нервите съвсем, започвайки да псува студентите си: "Майка ви да е..., лайна такива!"

С това обаче тирадата й не свършва, а точно обратното - превръща се в истинска трудно разчленима скороговорка, защото студентите "дръзват" да се защитят и да я помолят да не ги псува и обижда.

Преподавателката по „Статистика" дотолкова се е изнервила, че на заплахата им, че ще напуснат часовете й, отвръща с викове: "Ако сте студенти - стойте тук, ако сте лайна - марш - вървете в г...за на майка си всички!

 

Реклама
Реклама
Реклама