Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1768595 www.bgdnes.bg

Прекратиха делото за хулиганство срещу майката на Бербатов

След четири часово съдебно заседание днес районен съд Благоевград прекрати и върна в районна прокуратура за доразследване делото за хулиганство срещу жените от фамилия Бербатови, свекърва и снаха Маргарита и Димитринка и журналистката Б. Апостолова, съобщи „Дарик".

При голям журналистически интерес и препълнена зала съдят по Указа за борба с дребното хулиганство майката на Димитър Бербатов - Маргарита и снаха й Димитрина Ганчева-Бербатова.

На 30 януари - рождения ден на Димитър Бербатов, към 17 часа антимафиотите от ГДБОП спират за проверка автомобил "Сеат", управляван от Асен Бербатов. Репортерката Бетина Апостолова прави снимка на акцията, когато, по нейните думи, й се нахвърлят Маргарита и снаха й Димитрина. Те двете блъскат, удрят и скубят Апостолова. Журналистката също е нарушител, тъй като според двете Бербатови, ги обидила.

"Исках да предпазя семейството си от снимките, които не винаги се използват с добра цел", каза в залата Бербатова.

Делото за хулиганство бе образувано от полицията и започна в 11 часа с разпит на призовани 10 свидетели. Преди старта на делото адвокатът на Бербатови Албина Анева поиска то да се гледа на закрити врата, но съдия Мирослава Йорданова отказа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама