Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/17715970 www.bgdnes.bg

(МНОГО СНИМКИ) Силиконка е най-секси рибарката у нас

Теменужка e изкусителна и в офиса, и на брега на язовира 

Чуква 35 сред жирафи и зебри 

Главна счетоводителка е най-секси рибарката!

Чаровната Теменужка Пейчева може и да обикаля по луксозни кътчета по света и да изглежда изключително красива, а през деня да бъде с подходящо офис облекло във фирма за счетоводни услуги в столицата, но през почивните дни заедно със своя приятел грабват въдиците, обличат камуфлажното облекло и атакуват родните водоеми.

От миналия август секси брюнетката има сериозен приятел, който е запален риболовец и е пръснал хиляди левове за рибарски такъми и принадлежности. Страстта към уединяването сред горските красоти на България и поредния планински язовир на Васил Костадинов се прехвърля постепенно и на красивата му спътница в живота и постепенно започва и тя да замята въдиците във водата.

Реклама

Последния рибарски уикенд влюбените гълъбчета провеждат на язовир "Церово", който е известен сред любителите на спортния риболов. Там Теменужка и Васил се радват на богат улов на бял амур, като главната счетоводителка позира с едър екземпляр, издърпан на сушата. Бройката на уловените риби постепенно расте и зарибява Пейчева да се гмурне още по-надълбоко в любимото хоби на мнозина.

Преди броени дни Пейчева чуква 35 г. в компанията на гаджето си на екзотично място сред жирафи и зебри, което запазва в тайна. Впечатление прави сочният й бюст, който е определен от голяма част от почитателите на най-секси рибарката като силиконово творение.

Фирмата, в която е главен счетоводител Теменужка, предлага услуга по счетоводно обслужване и консултации и във връзка с данъчното третиране на сделки с криптовалути.

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Четете още

Майсторка надърпа 44 риби на лед

Майсторка надърпа 44 риби на лед

Най-секси рибарката разби заргана по морето
Най-секси рибарката разби заргана по морето

Най-секси рибарката разби заргана по морето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама