Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17757386 www.bgdnes.bg

ГОРЧИВО! Българинът от "Хари Потър" залюби секси чужденка, ето коя е

Пази Кристен Амарок в тайна

"Щастието е да държиш някого в ръцете си и да знаеш, че държиш целия свят." Тези думи на Орхан Памук, който е носител на Нобелова награда за литература, сподели актьорът Стан Яневски под снимката на новата си любов.

Красавицата се казва Кристен Амарок, чужденка е, но народността й в момента се пази в тайна както от самия актьор, така и от приближените му.

Реклама

Единственият българин, който участва в хитовата поредица за Хари Потър и стана известен с ролята си на Виктор Крум в "Хари Потър и Огненият бокал", преди дни бе в България и най-вероятно е показал красотите на родината на красивата девойка, в която е влюбен.

"Напоследък правя снимките за себе си и за хората, които имат души. Тези неща не са за всеки и не всеки може да оцени природата и нейните красоти така, както тя заслужава. Живеем в много пластмасов и изкуствен свят", казва Стан.

От години той не обича да говори за личния си живот.

"Любовта, чистата, искрена и вълшебна, се среща само при животните. Хората сме забравили какво е любов благодарение на материалното изкривяване и загуба на ценностна система", споделя най-вероятно разочарован от връзките си Яневски.

Доста са момичетата, на които звездата е разбил сърцата. Едно от тях бе и българската Барби - Айджан Али. Преди нея актьорът имаше връзка и с дългокоса брюнетка на име Даяна от Бургас. С нея се появи и на премиерата на "Под прикритие".

През 2018 година той пусна фейсбук пост с думите: "Роди ни се малък Малък Джентълмен! Да ни е жив и здрав и да радва всички, които го чакахме с такова нетърпение. Добре дошъл на този свят, момче!". Тогава голяма част от фенките на актьора помислиха, че той е станал татко, но се оказа, че е станал кръстник на негов близък. "Написаха, че съм баща, и това направо ме шокира", сподели тогава актьорът.

Иначе, освен че най-вероятно е влюбен, Стан продължава да се снима във филми и не стои без работа. Участва и в българските ленти "11А" и "Опърничавите" на Георги Костов. Той е и Ангел Якимов-Гелето, личният шофьор на мафиотския бос Джаро в сериала "Под прикритие". Има епизодична роля и в сериала "Столичани в повече".

Реклама

Снимал се е във всякакви филми. Харесва си ролята в "Last Man Down" от 2021 г.

"Не съм останал без работа, снимам се в научна фантастика, хоръри, исторически, военни, криминални ленти. Сега ми предстои един изключителен филм, на този етап не мога да говоря", споделя той.

Днес е в топли отношения с Даниел Радклиф (Хари Потър), Ема Уотсън (Хърмаяни) и останалите млади актьори. С близнаците Джеймс и Оливър Фелпс (във филма Фред и Джордж Уизли) са големи приятели. Братята Фелпс са водещи на документалната пътешественическа поредица "Фантастик френдс". Тримата със Станислав Яневски правят пътешествие на мотори от Англия през Франция и Швейцария, като завършват в Италия на езерото Комо.

Четете още

Стан Яневски с чаша талисман в Монтенегро

Стан Яневски с чаша талисман в Монтенегро

Стан Яневски разкрива магични тайни

Стан Яневски разкрива магични тайни

Реклама
Реклама
Реклама