Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17774469 www.bgdnes.bg

Николета и Ники М. се преместиха в палат

Седмици след раждането на бебето

Една от най-одумваните светски двойки заживя в Бистрица

Николета Лозанова и Николай Михайлов вече живеят в палат!

Най-сексапилната българка и вратарят на "Левски" са се преместили в тузарска къща в Бистрица, научи "България Днес".

Звездната двойка от месеци строеше чудовищно големия палат, а седмици след раждането на така чаканото им бебе вече обитават луксозния имот.

Реклама

Лозанова и Ники М. вече са обзавели цялата къща. И разбира се, тя е по последен писък на интериорния дизайн. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра. Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. По информация на "България Днес" строежът продължава вече над година, но с новината за идването на бебока двойката ускорява процеса по издигането й.

Самата Николета също се похвали, че с голямата й любов вече не живеят в апартамент, а в къща. Лозанова качи снимки как малката й принцеса Борислава спи в кошарката, а на заден фон се вижда огромният двор, с който семейството разполага. Преди дни пък Лозанова качи и снимки на редица кашони - най-вероятно покрай местенето.

Силиконката и синът на бившия шеф на БФС Борислав Михайлов форсират преместването си след новината, че ще стават родители. Двамата от години мечтаеха да заживеят извън София в просторна и голяма къща. В съседство до тях пък живее и сестрата на Ники М. - Бисера, която сви любовно гнездо с бившия ас на "Левски" Живко Миланов.

Лозанова роди бебе на Ники М. на 10 март. Родителите кръстиха първородната си щерка Борислава - на дядо си Борислав Михайлов. Това е втора дъщеря за Николета. Тя има момиче - Никол - от брака си с Валери Божинов. Тя вече стана на 12 години.

В същото време преди седмици Николай Михайлов загатна публично, че скоро ще направи Николета булка. Това стана в коментар под снимка в нейния инстаграм профил. Силиконовата бамбина показа кадър, на който държи ръчичката на своята дъщеричка. Акцентът обаче падна върху огромен пръстен, който Ни Ло носи на безименния си пръст на лявата си ръка. Скъпарското бижу е с 1 голям скъпоценен камък и 49 по-малки диаманта.

Четете още

Николета на шопинг в Милано

Николета на шопинг в Милано

Николета разхожда бебето по зърна

Николета разхожда бебето по зърна

Реклама