Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17819101 www.bgdnes.bg

БУМ на риалити бебета, вижте кой роди

  • Първенците са в "Един за друг" 
  • Емил и Калина поведоха хорото 

Истински бум на риалити бебета бележи тази година. Естествено, първенци са двойките от романтичното риалити "Един за друг", но не липсват попълнения в "игри на волята" и "Хелс китчън".

Последният щастлив пример идва от Елия и Валентин, чиято любов се зароди в риалити формата "Игри на волята". Двамата станаха родители на момиченцето Тея в края на април.

Реклама

"Роди се ден след моя рожден ден, което я прави най-хубавия подарък", казва щастливата майка.

Преди това участниците в последния сезон на предаването "Един за друг" Виктория и Георги станаха родители. Радостната новина съобщи майката в социалните мрежи, като написа "Добре дошла, наша сбъдната мечта, Деа". Събитието е от първите дни на 2024-та.

През февруари т.г. друга чаровна двойка от романтичното риалити посрещна второ момченце в своето семейство. Николай и Петя вече са горди родители на малкия Теодор, който си има усмихнат и красив батко Дилян.

По това време семейството на третия сезон на "Един за друг" се увеличи с още един член - Мария и Виолин от шоуто станаха родители. "Вече сме трима", написа Мария под снимката, като от текста там става ясно още, че им се е родило момиченце, което са кръстили Ема.

Финалистите в "Един за друг" Поля и Димитър доказаха, че наистина са един за друг. Те станаха родители в последните дни на 2023-та. "Дори не съм предполагала, че мога да изпитвам такава любов. Благодаря ти, мило, за всичко!", отправя емоционалните си думи учителката Поля от инстаграма си към любовта на своя живот и татко на сина й, пожарникаря Димитър Кръстев. Първородната им рожба се казва Никола.

Реклама

Преди това друга двойка от "Един за друг" отбеляза шумно идването на нов член в семейството. Калина и Емил са родители на Матео, когото щастливата майка посрещна с емоционална изповед онлайн: "Матео, здравей мило наше детенце. Сигурно не ти е лесно. Нашият свят е малко шумен, труден и на моменти сложен. Преживява се, но само ако има кой да те обича. Обичам те толкова много, защото ни избра, а и защото с татко ти май сме от онези досадни хора, които ще остареят заедно. Наричат го "голямата любов". А тя винаги ражда такива съкровища като теб".

И в другите риалити формати помагат за прираста на населението, но с "уговорката", че партньорите им са непознати за широката публика и не са участвали в подобен род предавания.

Такъв е случаят с победителя в третия сезон на "Хелс китчън" Реджеп Бадев, който очаква второ дете.

Реджи, както го наричат всички, качи снимка с половинката си Заина, от която си личи, че скоро семейството им ще набъбне. "Ти си моята светлина и винаги блестиш в душата си, тази нощ също, тази дълга безкрайна нощ", пише под фотоса Реджи.

Той и Заина, която също е в кулинарния бизнес, имат хлапе, което е на повече от годинка.

Сексбомбата на "Хелс китчън" Михаела Кокинова очаква всеки момент идването на бял свят на наследника си от своя приятел Калоян.

Четете още

Дъщерите на Емо Чолаков обожават мащехата

Дъщерите на Емо Чолаков обожават мащехата

Даяна от "Един за друг" не може да кърми без телефон

Даяна от "Един за друг" не може да кърми без телефон

Реклама
Реклама
Реклама