Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1783511 www.bgdnes.bg

Новият свидетел по делото "Белнейски": Иширковеца е психопат!

"Иширковеца е абсолютен психопат!" Това каза пред съдиите новият свидетел по делото ДБелнейскиУ Ангел Атанасов по адрес на възловия свидетел Владимир Славов.
Пловдивският апелативен съд заседава по делото за убийството на сестрите Белнейски. То бе образувано по жалба на подсъдимия Лазар Колев. Според защитника му адвокат Димитър Марковски свидетелят доказва, че показанията на Иширковеца срещу Лазар Колев са неблагонадеждни.
Повече от час и половина продължи разпитът на Атанасов. Той разказа за съвместната си престъпна дейност с Иширковеца, като изтъкна, че изпитва вътрешен страх от него, включително и това, че неговите престъпления продължават и досега. Попитан, възможно ли е Иширковеца да е лъжесвидетелствал и по делото срещу Лазар Колев, Атанасов заяви, че това е напълно възможно. Атанасов каза още, че Иширковеца е доносник и е възможно да прави всичко това, за да получи облаги и някаква работа в Софийския затвор. Бяха посочени още някои от престъпленията на Иширковеца, като това, че е фалшифицирал лични документи, с които е изкарвал през граница кюрди, че е поставил бомба на окръжния прокурор на Силистра Стоян Стоянов и че е извършител и на убийство, като за всичко това е опитвал да натопи други.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама