Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17918661 www.bgdnes.bg

ВИП абитуриентите без ексцентричност

Децата на Деян Донков, Митко Рачков, шеф Манчев и Иван и Вихра събраха родата

Актьорите Димитър Рачков, Деян Донков, Ненчо Балабанов, топготвачът шеф Иван Манчев, дъщерята на Иван и Вихра и дъщерята на Стефан, мъжа до Гала, изпращат абитуриенти тази година.

Реклама

Повечето от тях завършват столични елитни гимназии, но въпреки популярните си родители не блестят с ексцентричност, а разчитат на младостта и на дрехи, с които ще се чувстват удобно.

Синът на актьора Деян Донков и колежката му Анастасия Ингилизова – Деян-младши, ще опита да кандидатства в НАТФИЗ - режисура или продуцентство, след като загърби футбола, в който беше много добър.

"Игра в детския отбор на "Левски" на пост вратар и ми се струва, че имаше талант", споделя татко му.

Шеф Иван Манчев преди ден изпрати в Италианския лицей родната си дъщеря Виктория, която го изненада, че вече е приета в Милано да учи комуникации и пиар. Топготвачът дойде на изпращането в лицея заедно с последната си жена - Ива Бека, и нейната дъщеря.

Друга популярна личност - актьорът и тв водещ на шоу програми Димитър Рачков, също ще изпрати абитуриент - сина Димитър, който е плод на любовта му със сценаристката Христина Апостолова, сега жена на продуцента Евтим Милошев. Момчето ще е в костюм от три части с елек и нищо по-екстравагантно.

Реклама

Синът на Ненчо Балабанов – Богомил, също ще чуе за последно звънеца в учебната стая. Момчето завършва паралелка със специалност изобразително изкуство, което е най-голямата му страст, и най-вероятно ще кандидатства в Художествената академия.

Друга известна личност - мъжът до водещата "На кафе" Гала – Стефан, също изпрати абитуриентка.

"Ок, това е неуморен бяг. И защо продължава да набира скорост? А реално съм щастлив, дъщеря ми завърши 12-и клас и има бал след 10 дни. И колко е красиваааа", радва се Стефан, който добавя:

"Хубави вести около мен напоследък, на ръба съм да заобичам света. Но хайде да не бързаме; бъдете щастливи, уважаеми хора", написа той, като има предвид, че и дъщерята на Гала – Мари, също ги сюрпризира с новината, че ще става майка.

Един от най-забавните водещи в ефира - Иван Христов, също е горд баща на завършващо училище момиче. Двамата с Вихра, която днес се занимава с астрология, след няколко дни ще изпратят дъщеря си Ава на завършването, а таткото и дори новата му жена - Ирина Тенчева, ще подарят тайнствен, но голям подарък на девойката.

"Щастлив съм, Ава знае какво иска и това ме прави късметлия. Желая й попътен вятър", казва водещият на "Фермата". За голям купон се готви семейството, а подаръците на младата дама са повече в "пликове за картички", отколкото в предмети.

Най-поръчвани са фолкпевиците

"Преди години бях "подарък за едно момче на абитуриентския му бал, сега предпочитам да подаря някоя от роклите си на дете в нужда." Това казва фолкпевицата Галена, която заедно със своите колежки е най-честият подарък и на тазгодишните абитуриентски празници.

В надпреварата кой ще захлеби повече на баловете, се включват всички, без значение дали са звезди или просто популярни изпълнители.

Четете още

Андреа пее в прозрачна рокля за 6 бона пред абитуриенти (видео)

Андреа пее в прозрачна рокля за 6 бона пред абитуриенти (видео)

Ученици в АЛКОХОЛНА КОМА! Напоркали се на абитуриентски бал

Ученици в АЛКОХОЛНА КОМА! Напоркали се на абитуриентски бал

Звездната абитуриентка Надежда Ковачева:  Надуват ПРЕКАЛЕНО цените за бала

Звездната абитуриентка Надежда Ковачева: Надуват ПРЕКАЛЕНО цените за бала

Реклама
Реклама
Реклама