Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17961912 www.bgdnes.bg

Билалов празнува ЧРД с плескавици в Сърбия

Заедно с жена си - продуцентката Ваня Николова, се черпят с шампанско

В Сърбия избра да празнува рождения си ден актьорът и бивш водещ на "Стани богат" Михаил Билалов. Вчера той навърши 59 години, да е жив и здрав!

Станалият популярен с образа си на Джаро в "Под прикритие" не пожали средства за празника си. Билалов посрещна рождения си ден в тузарска обстановка в луксозен клуб с кабаре в Белград. Мишо заведе жена си Ваня Николова в едно от най-популярните и купонджийски заведения в сръбската столица. Намира се при вливането на река Сава в Дунав. Ресторантът се слави с висок клас кухня, но и с богата програма от живи изпълнители в различни жанрове. Цените са главозамайващи, но се залага на естетика, класа и елегантност.

Реклама

"Шампанско и плескавици. Рожден ден в Сърбия", похвали се самият Билалов. "Българският Ал Пачино!", вазкликват последователи на Джаро, след като виждат кадри от рождения му ден в стилното заведение.

Продуцентката Ваня е плътно до него през цялото време. На ръката й се вижда огромен пръстен. Двамата нямат брак, но любовта им е все така силна, откакто се събраха преди няколко години. Червенокоската е основна сценаристка на хитовия сериал "Вина", в който Билалов играе главната роля. Тя е втората жена на актьора. Преди това той бе женен за японка Санае, с която имат две дъщери - Данае-Анна и Олга. Те вече са приели Ваня за новата спътница в живота на татко им.

Освен страстен фен на футболния "Левски" Михаил Билалов се оказа почитател и на българския баскетболист в НБА Александър Везенков. Ексводещият на "Стани богат" нахлузи фланелка с лика и името на Спортист №1 у нас за последните две години. Билалов неотдавна се оттегли от популярната телевизионната игра, където бе сменен от Ники Кънчев, за да се отдаде на театъра и други проекти и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене". Турнето включва над 20 дати. Спектакълът е по сценарий именно на половинката му Ваня Николова.

Четете още

Вино и любов държат Михаил Билалов млад

Вино и любов държат Михаил Билалов млад

Михаил Билалов не гледа Ники Кънчев в "Стани богат"

Михаил Билалов не гледа Ники Кънчев в "Стани богат"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама