Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18089542 www.bgdnes.bg

Обвиненият в побой Кирил Терзиев: Не съм бил Гущерова, с мъжа й ми дължат много пари

Светлана сама се удари, има камери на улиците, всичко ще стане ясно, каза борецът

"Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил."

Това обяви само и единствено пред "България Днес" олимпийският медалист Кирил Терзиев. В понеделник късно вечерта борецът, който има бронзов медал от Игрите в Пекин, бе обвинен от популярната плеймейтка, че я е пребил жестоко. Всичко това по думи на силиконовата бомба се случило пред погледа на децата й.

Реклама

Терзиев има различна версия.

По думи на Терзиев той е приятел със Светлана от години. По-късно става близък с мъжа й - бизнесмена Християн Гущеров. Само че двамата напоследък го търсят основно за... пари.

"Дал съм им купища - разкрива сензационно спортистът, без обаче да разкрие ориентировъчната сума. - Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат", довери още пред "България Днес" Терзиев.

Бронзовият медалист от Игрите в Пекин разкри, че дори е наел Светлана на работа, за да може плеймейтката да има осигуровки. Той е застраховател и има офиси в София.

"За 2 години няма един работен ден. Взех я само, за да й вървят осигуровки, че да може да получава майчинство. Редовно съм ги питал и нея, и Християн: "Какво става с парите?", но... уви, само на обещания го карах", каза още Терзиев. Спортистът твърди, че в последните седмици звънял по телефона на Гущерова не да иска парите, а за да удължи майчинството на Светлана, но никой не си вдигал телефона. Мъжът й Християн спрял да го търси, защото му обяснил, че нищо няма да му върне.

Терзиев направи и скандални разкрития за уж разкошния и луксозен живот според него, който Гущерови демонстрират, че водят.

"Християн идва при мен и иска пари, за да не го остави Светлана. Последния път се разплака пред мен, защото били резервирали почивка, но нямали пари да си я платят. А ако не заминели, щяла да го остави. И се разплака и ми казва: "Моля ти се, батко, ти си ми последната надежда". Просто целият живот, които демонстрират, е фарс. Не плащат на никого. Излъгаха сума ти детегледачки с пари. Обещаваха им апартаменти, но нищо. Дал съм 2 коли като първоначална вноска, за да може Християн да си купи така мечтания от него "Майбах". Кара го известно време. Спря да плаща лизинга. И им го взеха", каза още олимпийският медалист.

Реклама

Той добави, че финансовото състояние на Гущерови отдавна е на червено.

"Нямат пари и това е, колкото и да не им се иска. Живеят в 40 квадрата. Стоят си вкъщи, не излизат, защото нямат възможност", твърди още Терзиев.

Той разкри и своята гледна точка за случката, за която Гущерова твърди, че е пребита.

"Пътувах в колата. До мен спря друга кола. И какво да видя - Светлана. Свалих прозореца и я поздравих. Тя с меганагло самочувствие ми каза: "Ооо, Кирчо. Ти да не ме следиш?". Попитах я защо не си вдига телефона и й казах, че не я търся за парите ми, а за подпис за майчинство. След което започна да се прави на мутра и да ме заплашва. Тръгна да ме плюе от колата си, но беше забравила да отвори достатъчно прозореца и си заби зъбите в стъклото. Та това й има. Никой не я е пребивал", твърди Терзиев. И продължава: "Обидно ми е това, което прави Светлана. Толкова съм им помагал. И накрая ме плюят пред всички, защото са известни в интернет. За жалост, цялата ни държава е такава. Никой не цени спортист, а гледа само плеймейтките".

Teрзиев категорично заяви, че ще си търси правата, задето името му е опетнено.

"Сега полицията ме търси, иска да ме пускат да издирване, защото една плеймейтка твърди, че съм й направил нещо, без никакво основание", добави още борецът.

Според Терзиев полицията не трябва да се води само по думите на Гущерови. И направи още едно скандално разкритие.

"Светлана ме е заплашвала с мутри! Преди време Християн се беше напил и дойде при мен с един охранител, който трябваше да ме респектира. Всичко това се случва в Японския. Започна да се държи арогантно, да ме кълне. Започна ме бута с корема. Аз съм набожен човек. И не издържах. Станах и ударих един шамар. Жена му го кара в районното да пише жалба, че телефонът му бил откраднат. Представяте ли си? Подадох сигнал, че ме заплашва, че с охрана идва при мен. Но нищо не направи полицията", завърши Терзиев.

Гущерова отказа коментар

След като в малките часове на понеделник Светлана Гущерова хвърли бомбата, че е била пребита от Терзиев, "България Днес" още сутринта я потърси за коментар.

Първоначално плеймейтката, която роди 4 деца на Християн, помоли да й върнем обаждане след 15 мин. Уви, до края на редакционното приключване блондинката не отговори. Готови сме да публикуваме и нейната версия за случката.

Четете още

Борец ПРЕБИ Светлана Гущерова, твърди плеймейтката

Борец ПРЕБИ Светлана Гущерова, твърди плеймейтката

Светлана Гущерова призова: Мъск, чипирай ни политиците!

Светлана Гущерова призова: Мъск, чипирай ни политиците!

Гущерова стартира подкаст за астрология

Гущерова стартира подкаст за астрология

Гущерова обикаля с дрехи за 10 бона

Гущерова обикаля с дрехи за 10 бона

Реклама
Реклама
Реклама