Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18228184 www.bgdnes.bg

Карлос Насар на плаж с Кюстендилеца

Щангистът загрява за олимпиадата с минерален басейн

С басейн загрява за олимпиадата в Париж най-голямата ни надежда за златен медал Карлос Насар. Щангистът реши да се отдаде на плаж, но не на морето, а в подножието на Родопите. Насар е в популярното с минералните си бани село Варвара.

Компанията, в която разпуска спортистът, е интересна. Насар е плътно с друг татуиран здравеняк. Става въпрос за тартора на феновете на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца. "С най-якия да се снимам и аз", възкликва популярният привърженик, докато е прегърнал тежкоатлета. С тях е и личният масажист на Насар - Атанас Литков. Очевидно всички си прекарват страхотно край басейна.

Реклама

Всъщност Карлос и Кюстендилеца са приятели отдавна. Не е тайна, че първата награда на спортиста като млад е изплатена именно от агитката на "армейците".

"Още бях малко момче - те забелязаха моите успехи и като се виждахме по мачове, наистина доста ми се радваха и решиха да ме наградят. Бил съм част от сектор "Г". ЦСКА е отбор с личности, отбор с традиции, отбор с любов към спорта. Още като малко дете, като посетих първия си мач, успяха да спечелят и моето сърце", не крие пристрастията си Насар. Неговият футболен идол е Христо Стоичков.

Самият щангист изкара сериозна подготовка - край морето във Варна в спортния комплекс "Спортпалас", както и на планинската база "Белмекен".

"Състезанията започнаха да ми идват в повече и имам нужда от почивка физически и психически. Не спирам да тренирам. Искам да покажа най-добрите си резултати в Париж. Любовта на хората и подкрепата е моето гориво да съм нахъсан. Това е единственото нещо, което ме мотивира", разкрива Карлос. Размяната на предизвикателства между него и другия фаворит за златото Антонино Пицолато продължава. Двамата щангисти в категория до 89 килограма си пускат видеа в социалните мрежи, в които показват, че са готови за световни рекорди на предстоящата олимпиада.

Четете още

Насар: Ще счупя световния рекорд в Париж

Насар: Ще счупя световния рекорд в Париж

Нов голям успех за Карлос Насар!

Нов голям успех за Карлос Насар!

Карлос Насар не е взимал заплата тази година

Карлос Насар не е взимал заплата тази година

Вижте целувката, която надъха Насар за златен медал (ВИДЕО)

Вижте целувката, която надъха Насар за златен медал (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама