Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1823343 www.bgdnes.bg

Майката на Лара чака контакт с похитителите

Майката на отвлечената във вторник дъщеря на Евелин Банев - Лара чака контакт с похитителите. Моника Добринова, която е и бивша съпруга на Евелин Банев – Брендо, е пазена от здрави момчета, които я пазят в „Бояна” съобщи вестник „България Днес”. Официална информация за хода на издирвателната операция до този момент няма. От пресслужбите на СДВР и МВР отклоняват всякакви въпроси, свързани с хода на разследването на похищението, с мотив, че то се води приоритетно от ГДБОП.

Реклама


Рано тази сутрин вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов съобщи, че засега не е установен контакт с похитителите. “Нямаме никакви контакти с похитителите на Лара Банева. Всеки, който има информация, да се обади в полицията, призова Цветанов.

За оказване на съдействие още снощи се обърна към населението и шефът на ГДБОП Станимир Флоров. Той призова жителите на малки населени места да сигнализират за появата на непознати хора с лъскави автомобили, за всичко необичайно, което забележат.

До тази вечер обаче няма информация дали са постъпили такива сигнали, както и дали е бил намерен джипът БМВ Х5, с който отвлечаната Лара бе откарана в неизвестна посока

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама