Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1826452 www.bgdnes.bg

Учителка по танци на съд, правила секс с непълнолетна ученичка

17-годишна гимназистка се е оплакала, че учителката й по танци се е възползвала от нея сексуално "толкова много пъти, че не може да си ги спомни".

30-годишната инструкторка по танци Аманда Финстра, ще се изправи пред съда по обвинение в секс с нейна ученичка. Финстра бе арестувана по обвинение, че по време на сексуалната връзка момичето е било на 17 г. Двете са се срещали за плътските удоволствия в дома на Финстра, а също и в офиса на преподавателката в Гимназия Хъмбъл в град Хюстън в американския щат Тексас, пише houstonpress.com. 

Реклама

Връзката им е продължила около година - от август 2010 до ноември 2011 г. След това учителката започнала да следи постоянно момичето, а то на свой ред се обърнало към полицията. Известно е, че ученичката е нощувала в стаята за гости на Финстра, докато съпругът й бил по командировки.

Училищните власти коментираха, че докато траела връзката, момичето се чувствало опозорено и изгубило всичките си приятели. Според тях, именно срамът попречил на тийнейджърката да разкрие по-рано неприличното поведение на даскалицата. Самата ученичка обясни, че "се е опитала да се измъкне от обвиняемата, мислейки, че като завърши, повече няма да я види", но след дипломирането Финстра започнала да я следи постоянно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама