Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18386576 www.bgdnes.bg

Делян Пеевски с МЪЛНИЕНОСНА РЕАКЦИЯ за Ахмед Доган, ситуацията става ВЗРИВООПАСНА

"Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си! Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало". Това написа председателят на ДПС Делян Пеевски в публикация във фейсбук.

Изявлението му дойде след призива на почетния председател на партията Ахмед Доган за оставките на самия Пеевски, заместник-председателите на партията Халил Летифов и Станислав Анастасов, зам.-шефовете на ПГ Хамид Хамид и Ертен Анисова и члена на ЦОБ Радослав Ревански.

Реклама

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни", пише още Пеевски.

Вижте целия пост:

"Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които "отгоре" с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеоза на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава.

За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение. Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.

И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех !?

И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго.

Реклама

Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си!

От тук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало, в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората.

PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало".

Четете още

Ахмед Доган ОБЯВИ СЪДБАТА на Делян Пеевски

Ахмед Доган ОБЯВИ СЪДБАТА на Делян Пеевски

ДПС-17 си смени името, вече са ДПС-Доган

ДПС-17 си смени името, вече са ДПС-Доган

Делян Пеевски каза ИСТИНАТА за Ахмед Доган

Делян Пеевски каза ИСТИНАТА за Ахмед Доган

Доган не вижда трайна формула за властта

Доган не вижда трайна формула за властта

Реклама
Реклама
Реклама