Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1845031 www.bgdnes.bg

Осъдиха враг на Митьо Очите

Георги Атанасов Николов, известен в Бургас като Троянеца, ще лежи 5 години в затворническо общежитие от открит тип. Това постанови Бургаския районен съд, който му наложи и тлъста глоба от 12 бона. Троянеца е осъден за това, че е пласирал и правел порно с лице, което няма навършени 18 години. Той е признат за виновен и за това, че е извършвал блудствени действия и е сводничил на непълнолетно лице.
Георги Николов-Троянеца беше задържан в Бургас за сводничество през есента на 2010 година. Троянеца е известен в Бургас като един от най-големите врагове на Димитър Желязков-Очите. Името му беше замесено в купуването на гласове по време на местните избори в Созопол през 2007 г. Хора на Троянеца участваха и в кървав сблъсък със Страхил Капелов - един от най-приближените на Митьо Очите. Оттогава Троянеца е един от големите врагове на Димитър Желязков.
През 2004 година срещу Жоро Троянеца започна разследване за организиране и ръководене на престъпна група, което обаче не стигна до съд поради липса на доказателства.
През март 2011 г. Районният съд в Бургас осъди Троянеца и авера му Константин Стоев Ганчев-Мудния за трафик на хора, незаконно притежание на наркотици, огнестрелно оръжие и боеприпаси. Съдът наложи на двамата наказание от по 8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 17 000 лева. Държавата конфискува и луксозния мерцедес и мощния мотор на Мудния.

Григор КОЛЕВ

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама