Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1869028 www.bgdnes.bg

Волен Сидеров: Плевнелиев е чучело, Бойко го би по челото

"Президентът Росен Плевнелиев е чучело, Бойко Борисов го би по челото, когато го избраха, за да знае кой го постави на този пост."

Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на пресконференция днес.

"При внасянето на документите в ЦИК поради моя вежлив изказ сега се спекулира с това, че "Атака" може да подкрепи друга партия и да се коалира. Ясно искам да кажа, че "Атака" няма да са коалира с ГЕРБ или БСП. Няма да подкрепя НДСВ, ДПС или Сини. Причината е проста. Това са партии, които са изграждали колониалното робство в България.

Реклама

Кунева също не може да очаква нашата подкрепа, а само съпротива. Тя е НДСВ. Това е ясно. Те също доказаха националното си предателство. Дадохме шанс на ГЕРБ, защото те говореха, че ще изгонят монополите, че ще свалят новините на турски. Излъгаха ни, излъгаха и народа. Ние сме национали и имаме свой път и няма да се отдалечим от него. Няма как да работим с партии, които са предавали националите интереси.

Призовавам ги да се разпуснат. Така към политическото пространство ще се насочат хора и формации с патриотическа насоченост. "Атака" ще се бори срещу колониализма, докато се пречисти политическото пространство. Досега всички партии, които са управлявали, са яхвали България и са я държали в мизерията. Всеки ден българите плащат със своите пари в чужди вериги, които изнасят печалбата си.

Става въпрос за храна, гориво, ток и т.н. Това ни прави роби. Всички, които казват, че това трябва да остане, са предатели. За тях не трябва да се гласува. Те са доказали, че не искат да извадят българския народ от робството и не искат българина да живее с достойни доходи. След като не искат това, да си ходят. Сетиха се сега и от БСП да обясняват, защото крадат идеи от нас, че плоският данък бил лош. Защо го въведохте това, а? Сега се усетил другарят Станишев!? Поне сега да се извини на народа. И от ГЕРБ да се извинят, че ни откраднаха парите и ни излъгаха. ДПС трябва да се забрани, защото това е партия извън закона. НДСВ е партия, която трябва да се разследва на момента.

Иван Костов продаде 3000 структуроопределящи предприятия. Костов започна, Симеон продължи, Станише и Борисов същото правеха. Такива хора нямат право да се явяват на избори. Трябва да се оттеглят и да се покаят. Да си теглят куршума или да се самозапалят.

Чучело е Плевнелиев. Борисов го сложи на този пост и чукаше по челото, за да знае кой го постави там, а сега се прави на непартиен. Културният ми подход не се разбира много в България. Моето джентълменство се разбира превратно, като слабост, като отстъпчивост, като мекушавост. Аз може да съм възпитан, но мога да бъде и неотстъпчив. Това е правилният път да водя българите. Трябва да върнем индустрията в наши ръце, да построим нови ядрени централи, а не да ставаме заложници. Трябва да има съд и възмездие за виновните.

"Атака" иска да бъде на заседанията на Министерски съвет. Всички тези мушмороци трябва да знаят, че постоянно ще бъдат под натиск.

Що за министри има в този кабинет, след като не смеят да говорят пред медиите. Не отговарят от къде са дошли, за кого работят. Тези мишки от служебния кабинет трябва да знаят, че ще бъдат под постоянния натиск на българските националисти. И сега един министър подхвърли, че може да се продаде БДЖ. Ако тръгнат да продават БДЖ, този министър трябва да знае, че ще бъде преследван цял живот от националистите. ВМЗ Сопот и БДЖ бяха докарани до разруха, за да бъдат изтъргувани без пари, но това няма да стане", обясни Сидеров.

Реклама
Реклама
Реклама