Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1872125 www.bgdnes.bg

ГЕРБ тръгва към изборите с посланието "Имаме воля!"

Кампанията на ГЕРБ е обърната към хората, а не към опонентите. Това заяви Елен Герджиков, който отговаря за посланията в предизборната кампания.

"В нея ще комуникираме нашите послания и кандидати и няма да се занимаваме с дискредитиране на опонентите. Кампанията образно е на два крака - единият крак са нашите кандидати, доказали се хора по места, а другият - програмата", заяви Герджиков.

Реклама

Посланието, под което ще премине кампанията е "Имаме воля"!


"ГЕРБ ще заложи на възможните и реални предлрожения, които не са обърнати към популизма. Кампанията ще бъде градивна и ще се осъществява в постоянен диалог с гражданското общество.Ние имаме желание никога да не се връщаме обратно в историята", каза Герджиков.

"Няма да чуете чудеса от поредните чудотворци. Ние сме работещи момичета и момчета" обясни Томислав Дончев."Това е пътят на истината и разума, дори да означава отказ от безумни фантазии. Няма да предлагаме повече от нашите опоненти, няма да обещаваме неизпълнимото, а ще дадем рецепти България да стане по-добро място за живеене", добави бившият министър по еврофондовете.

"Гордеем се с постигнатото до момента", каза Дончев. "Успяхме да запушим не една пробойна, откъдето изтичаха публични средства. Ние сме достатъчно силни, за да признаем че не бяхме съвършени и направихме грешки. Ръстът на икономиката не беше толкова, колкото хората искаха, доходите бяха по-ниски, допуснахме и кадрови грешки дали от младостта или от желание да се вземе бързо решение. При всяка грешка обаче ние реагираме веднага", заяви още Дончев." Доказахме, че можем да носим отговорност, платихве не само нашата, но и сметката на другите. България няма друг път за развитие, освен европейския", продължи Дончев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама