Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1872202 www.bgdnes.bg

Щерките на Обама купонясват сами

Обама пусна щерките си на пролетна ваканция на Бахамите.

14-годишната Малия и 11-годишната Саша са забелязани в елитния хотелски комплекс "Атлантис" в карибската държава, твърдят няколко новинарски сайта, като се позовават на очевидци. Според тях президентските дъщери отбелязват началото на пролетта в компания връстници, но без мама и тате.


В Туитър се появи и снимка от балкон, която показва внушителен кортеж черни автомобили. Предполага се, че с петте огромни джипа са пристигнали Малия и Саша, охраната и техни помощници. Друго момиче свидетелства, че щерките на американския президент са се забавлявали през уикенда в младежкия клуб "Кръш" в тузарския хотел.


"Атлантис" е гигантски хотел, разположен на цял остров в райско обкръжение. Има аквапаркове, много атракциони и собствени тропически плажове. Според класациите на сп. "Форбс" апартаментите там са едни от най-скъпите в туристическия бранш. Засега не е ясно колко струва ваканцията на президентските дъщери, но според граждански организации миналогодишната почивка на по-голямата Малия в Мексико е струвала на данъкоплатците около 115 хил. долара само за охраната.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама