Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1872510 www.bgdnes.bg

Стоичков: Много от кръвта по улиците не беше човешка, а друга - хвърлена!

Най-успешният български футболист Христо Стоичков хвърли поредната си бомба. Месец след сблъсъците между протестиращи и жандармеристи в София той обяви, че голяма част от показаната в национален ефир кръв по улиците не е била човешка, а подхвърлена.

"Като Бойко си подаде оставката, аз бях първият, който му се обади и му казах, че е направил най-правилната постъпка. Защото Бойко взе България с чисти улици. Хората гласуваха за него с чисти улици. И когато видя, че има кръв на улицата, това го обиди много. Заболя го. Но много от тази кръв, която я показват по улиците, не беше човешка кръв, а беше друга, хвърлена. И те си го знаят тези, които са хвърляли тази кръв", каза Стоичков.

Реклама

На въпрос за 60-70-годишните, които отидоха с рейсове на студентския събор, издигнал Модерния ляв за свое лице, той отговори:

"Не забравяй, че залата е отворена за всеки, който иска да дойде. За 24 часа коя партия в България може да събере 7200 човека, толкова влязоха в залата? Аз се чувствам знаме на тези, които излязоха да говорят. Защото в залата имаше и от други политически групи. Нали казват, че съм предал Бойко, че зад това събиране в „Арена" стои Емил Димитров, който се скара с Бойко и напусна ГЕРБ, а пък Цветанов не го долюбва Емо. Е, как тогава ГЕРБ да е организирал сбирката? Нещо не се връзва. Това е парадокс! Има нещо гнило."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама