Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1940386 www.bgdnes.bg

Магистрат си поръчвал жриците на Хамстера

Магистрат от София и виден телевизионер са сред клиентите, които са си поръчвали от проститутките на Антон Петров-Хамстера и Мистър България 2003 Мирослав Йончев, научи "България Днес".
Сред момичетата, които заработвали от платени ласки под прикритието на модната агенция "Май ейджънси", имало и носителки на титлата "Мис", обясниха разследващи. Най-често клиентите им били платежоспособни бизнесмени.
Престъпната схема бе разкрита от Ралица Любенова, изявявала се като "мадам". Тя призна, че прибирала парите от сексуслугите, и остана само свидетел. В края на март разследващите организирали очни ставки между нея, Йончев и дясната му ръка Цвятко Цветков. Моделката е потвърдила показанията си срещу групата. Йончев и Цветков отрекли. Ралица е разпознала и Мартин Антов, който преди се е подвизавал като шофьор на Хамстера и е изпълнявал задачите, поставени от него.
Вчера Хамстера поиска по-лека мярка от Софийския градски съд. Той не дойде на заседанието, защото преди дни бе опериран от киста на крака. Заради времето, което му трябва за възстановяване, следващото заседание по делото "Октопод", в което е подсъдим, отново ще бъде отложено.
Поради опасността от разгласяване на факти от интимния живот на жриците свидетелки разглеждането на мярката на Хамстера се проведе при закрити врата. До приключването на броя съдът не беше решил съдбата му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама